Nou în comunitatea pCon: Et al.

Date configurabile de la Et al. sunt acum disponibile pentru comunitatea pCon. Conectați-vă la pCon.login pentru a solicita datele OFML ale companiei.

Solicitați datele produselor Et al. prin pCon.login


Prezentare Et al. – Excelența în Designul Italian

Imagine: Et al.

Imagine: Et al.

Et al. este o companie italiană de design cu peste 65 de ani de experiență în producția de scaune, mese și accesorii de mobilier pentru spații de primire și spații comune: soluții de înaltă calitate, concepute pentru a îmbunătăți stilul de viață al oamenilor și relația lor cu spațiul pe care îl ocupă.

Situată la intersecția dintre regiunile Marche și Romagna, Et al. prosperă într-un loc în care îmbrățișarea căldă a ospitalității din Romagna se întâlnește cu pragmatismul din Marche. În acest cadru pitoresc – unde albastrul mării se întâlnește cu verdele colinelor – se hrănește filosofia lor de design. Aici, expertiza și tradiția se împletesc, dând naștere unor produse care nu sunt doar utilizate, ci și experimentate.

Imagine: Et al.

Imagine: Et al.

Parte a Ifi S.p.A., un grup industrial de frunte în soluții de mobilier pentru sectorul Food & Beverage, Et al. duce mai departe moștenirea excelenței și inovației. Angajamentul lor față de calitate și design a fost recunoscut cu prestigioasele premii Compasso d’Oro în 2014 și 2018.

Puterea Colaborării: Împletirea Inovației cu Tradiția

În centrul filosofiei de design a Et al. se află o credință profundă în puterea colaborării. Catalogul lor extins este o mărturie a amestecului armonios dintre tradiția meșteșugărească, inovația industrială de vârf și principiile de design atemporale. Prin această fuziune, Et al. insuflă viață spațiilor, făcându-le să rezoneze cu spiritul vieții contemporane.

Călătoria de design a Et al. a fost îmbogățită de parteneriate cu personalități de seamă din lumea designului. Figuri precum Philippe Tabet, Philippe Nigro, Marc Sadler și Ana Kras s-au alăturat Et al. în căutarea redefinirii esenței designului funcțional și estetic, adaptându-l pentru a satisface cerințele în continuă evoluție ale stilurilor de viață moderne.

Imagine: Et al.

Imagine: Et al.

Sustenabilitatea în Design

Adoptarea unui stil de viață eco-sustenabil înseamnă să lucrezi în fiecare zi alegând un set de acțiuni menite să respecte mediul înconjurător. Et al. și-a bazat creșterea pe criterii de mediu sustenabile, menținând un sistem integrat de calitate, sănătate, siguranță și mediu. Asigurarea originii materiilor prime și a lanțului de producție, verificarea gestionării corecte a pădurilor și a lemnelor, precum și trasabilitatea produselor rezultate reprezintă unul dintre angajamentele sale principale.

De la procesul de design la faza de testare, fiecare produs este evaluat cu atenție pentru a asigura o utilizare intensă și de durată. Această abordare rezultă într-un ciclu de viață lung pentru produsele Et al., reducând semnificativ impactul asupra mediului.

Compania este certificată ISO 9001, ISO 45001 și ISO 14001. De asemenea, a obținut certificarea FSC, care garantează angajamentul lor de a folosi materiale din păduri certificate, gestionate corect și responsabil.

Descoperiți Colecțiile de Design Et al.

Lansarea inițială în comunitatea pCon prezintă o selecție digitizată cu grijă a colecțiilor, oferind arhitecților și designerilor o gamă bogată de opțiuni. Colecții suplimentare vor fi disponibile în viitorul apropiat.

Imagine: Et al.

Imagine: Et al.

Inovații în materie de Scaune: De la colecția versatilă Agami, cu scaunele sale tapițate primitoare, până la seria elegantă și funcțională Snap, Et al. oferă designuri care se pot adapta atât la medii intime, cât și la spații publice aglomerate. Adiții notabile precum colecțiile Classy și Dunk oferă opțiuni care echilibrează confortul cu estetica modernă, potrivite pentru utilizare atât în interior, cât și în exterior.
Mese Dinamice și Elegante: Gama AX include mese cu linii clare și esențiale care oferă flexibilitate în diverse contexte de design, fiind ideale atât pentru medii minimaliste, cât și pentru cele elaborate.
Soluții pentru Exterior și Multifuncționale: Explorează opțiuni precum colecțiile Cuba și Nassau, care sunt proiectate să exceleze atât în medii interioare, cât și exterioare, datorită designurilor lor elegante.
Relaxare Sofisticată: Colecția Nomad se inspiră din designul nordic, oferind canapele care promovează viața comunitară prin formele lor generoase și configurațiile versatile.
Designuri Speciale: Colecții unice precum Harvey, care integrează compatibilitatea tehnologică în designul său, și Myra, cunoscută pentru curbele sale elegante și măiestria personalizată, satisfac nevoi funcționale și estetice specifice.
Fiecare colecție Et al. nu doar că îndeplinește nevoi funcționale de bază, dar oferă și opțiuni extinse de personalizare. Designerii pot adapta materialele, culorile și configurațiile pentru a satisface cerințele specifice ale proiectului, permițându-le să aducă la viață cele mai creative idei.


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al comunității pCon? Aflați cum să vă alăturați.

Distribuirea este permisă

Lasă un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *