Urmărește și Învață: Cum să Grupezi și să Degroupezi Obiecte în pCon.planner

Alătură-te noului nostru videoclip tutorial în pCon.planner! Astăzi îți vom arăta cum să îți structurezi eficient proiectele prin gruparea și degruoparea geometriei. De ce este important acest lucru? O structură clară nu doar că ușurează munca, dar economisește și timp.

În acest tutorial de bază, demonstrăm cum poți combina elementele în grupuri în doar câțiva pași simpli. Această funcție îți permite să organizezi clar desene complexe și să le tratezi ca unități coerente. Astfel, îți poți organiza mai bine proiectul și poți face schimbări mai eficient.

Îți vom arăta, de asemenea, cum poți utiliza aceste grupuri flexibil pentru a muta, copia sau edita elemente împreună. De exemplu, poți trata o stație de lucru pregătită, formata dintr-o masă, un scaun și o lampă, ca o unitate unică și să le distribui ușor în planificarea ta.

Apasă pe imagine pentru a sări direct la videoclipul tutorial de pe YouTube:

Pentru mai multe întrebări sau pentru a aprofunda subiectele, vizitează Centrul de Ajutor. Acolo vei găsi informații cuprinzătoare despre toate funcțiile din pCon.planner.

Abonează-te la canalul nostru de YouTube și rămâi informat despre noile tutoriale despre planificarea încăperilor, randare și vizualizare! De asemenea, poți să te abonezi la blogul nostru pCon (în subsol).

Distribuirea este permisă

Lasă un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *