Bun venit în comunitatea pCon: Abstracta

Datele configurabile de la Abstracta sunt disponibile pentru comunitatea pCon. Conectați-vă la pCon.login pentru a solicita datele OFML ale companiei.

Solicitați datele produselor Abstracta prin pCon.login


Prezentare Abstracta

Imagine: Akunok design Maja Ganszyniec

Imagine: Akunok design Maja Ganszyniec

Bun venit în lumea fascinantă de la Abstracta, unde sunetul nu doar se aude, ci se și experimentează. De la înființarea sa în 1972, Abstracta a muncit neobosit pentru a revoluționa peisajele sonore. Angajamentul lor i-a transformat în adevărați pionieri.

Imagine: Vika design Khodi Feiz

Imagine: Vika design Khodi Feiz

Scopul lor este să perfecționeze calitatea sunetului în orice mediu și să creeze o experiență acustică armonioasă care să atragă toate simțurile. Fie că este vorba de birouri sau spații publice, Abstracta oferă soluții personalizate care se integrează perfect în orice mediu din lumea acusticii.

Imagine: Abstracta x Wall of Art, Nexus series by Lena Wigers

Imagine: Abstracta x Wall of Art, Nexus series by Lena Wigers

De la ecrane și suprafețe inovatoare de absorbție a sunetului până la mobilier cu caracteristici acustice integrate, Abstracta combină funcționalitatea cu designul estetic la cel mai înalt nivel. Prin colaborarea strânsă cu designeri contemporani renumiți, ei explorează constant noi modalități de a îmbunătăți și extinde lumea sunetului.

Imagine: Zen Pod design Staffan Holm

Imagine: Zen Pod design Staffan Holm

Intrați în lumea inspiratoare a Abstracta și fiți fascinați de soluțiile acustice unice. Experimentați cum arhitectura sunetului are potențialul de a transforma spațiile și de a îmbogăți viețile.


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al comunității pCon? Aflați cum să vă alăturați.

Distribuirea este permisă

Lasă un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *