Nou în pCon.catalog: Walldelivery

Datele despre materiale de la Walldelivery sunt acum disponibile pentru descărcare gratuită în pCon.catalog.

Vedeți produsele Walldelivery în pCon.catalog


Descoperiți lumea designului personalizat al pereților cu Walldelivery

Imagine: Wallgroup

Imagine: Wallgroup

În domeniul designului interior, căutarea unicitații îi determină adesea pe entuziaști să caute soluții inovatoare care depășesc decorul convențional. Intră în scenă Walldelivery, un specialist pionier în tapet foto personalizat, oferind un concept distinctiv cu un ochi neîntrecut pentru detalii. De la peisaje uimitoare la artă abstractă captivantă, creațiile Walldelivery au puterea de a transforma orice spațiu într-un sanctuar personalizat.

Fondată în 2018 cu o misiune simplă dar profundă de a evoca reacții de uimire, Walldelivery a continuat să captiveze clienții cu angajamentul său neîntrecut de a oferi experiențe impresionante. Compania se mândrește cu faptul că este cel mai mare producător din Europa de tapet personalizat, având un catalog extins de peste 5.000 de modele meticulos selectate pentru a satisface gusturi și preferințe diverse.

Imagine: Wallgroup

Imagine: Wallgroup

Ceea ce diferențiază Walldelivery este dedicarea sa de a asigura satisfacția clienților în fiecare etapă a călătoriei. Cu un accent pe furnizarea de tapet exclusiv pentru distribuitori, compania s-a impus ca un partener de încredere pentru afacerile din industria decorațiunilor interioare. Fie că este vorba de magazine de design interior, arhitecți sau retaileri DIY, Walldelivery oferă un proces de integrare simplu, invitând distribuitorii să aplice pentru un cont gratuit prin intermediul site-ului lor.

Unul dintre punctele cheie ale parteneriatului cu Walldelivery este opțiunea de livrare white-label, asigurându-se că clientul final primește un produs de calitate impecabilă fără niciun branding vizibil din partea producătorului. Acest nivel de personalizare nu doar că îmbunătățește reputația brandului distribuitorului, dar și creează un sentiment de exclusivitate pentru consumatorul final.

Imagine: Wallgroup

Imagine: Wallgroup

Integrarea Walldelivery în portalul pCon.catalog marchează un moment semnificativ în călătoria companiei, extinzându-și și mai mult accesibilitatea către o audiență largă de profesioniști în design. Prin integrarea perfectă a produselor lor în ecosistemul pCon.catalog, Walldelivery împuternicește designerii cu o gamă vastă de opțiuni personalizabile, permițându-le să-și elibereze creativitatea și să-și aducă viziunile la viață.


Descărcați materialele de la Walldelivery în pCon.catalog.

Distribuirea este permisă

Lasă un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *