Urmăriți și Învățați: Explorarea Colaborării Eficiente în Proiecte cu pCon.facts și pCon.basket

Nu doar timpul este crucial în afacerile cu proiecte, ci și colaborarea și schimbul de informații legate de proiect. Profesioniștii din domeniile designului interior, amenajări de birouri și managementul facilităților se bazează pe instrumente precum pCon.facts și pCon.basket pentru a facilita acest schimb și pentru a susține procesul de creare a ofertelor și estimarea costurilor de proiect.

pCon.facts este o aplicație mobilă care permite introducerea directă a produselor pe un smartphone și compunerea acestora într-o listă de articole. Utilizatorii pot adăuga produse, pot seta informații relevante cum ar fi destinatarul, subiectul, valuta și taxele, și pot atașa fișiere și imagini direct pe produs, făcându-l un instrument inestimabil pentru deplasările în teren, fie că vizitează clienți sau sunt pe șantier.

pCon.basket este o aplicație puternică CPQ (Configure, Price, Quote) care permite profesioniștilor să efectueze calcule detaliate și să creeze oferte complete. Cu o varietate de funcții, de la configurarea produsului la integrarea prețului și discountului, pCon.basket asigură că fiecare ofertă îndeplinește cerințele.

Integrarea fluentă și schimbul eficient de date de proiect fac aceste produse imbatabile. Datorită formatului de schimb OBK, listele pot fi transferate fără efort. În tutorialul nostru de pe YouTube, arătăm cum funcționează exportul din pCon.facts și cum datele pot fi prelucrate fluent în pCon.basket. Faceți clic pe imagine pentru a merge direct la videoclip:

V-a plăcut videoclipul? Abonați-vă la canalul nostru de YouTube și rămâneți informat despre noile tutoriale! De asemenea, nu ezitați să vă abonați la blogul nostru pCon (în subsol).

Distribuirea este permisă

Lasă un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *