Bun venit în comunitatea pCon: EinrichtWerk

Datele configurabile de la EinrichtWerk GmbH sunt acum disponibile pentru comunitatea pCon. Conectați-vă la pCon.login pentru a solicita datele OFML ale companiei.

Solicitați datele produselor EinrichtWerk prin pCon.login


Prezentare EinrichtWerk cu cuvintele proprii

Imagine: EinrichtWerk

Imagine: EinrichtWerk

Sistemul de învățământ modern se confruntă cu o metamorfoză remarcabilă, iar EinrichtWerk ajută la implementarea acestei transformări. În vremurile în care arhitecții școlilor caută concepte inovatoare precum cel de la Munich Learning House, iar termeni inovatori  ca “peisaje de învățare deschise”, “clusterele de școli”,  sau „școlile de compartiment” sunt în centrul atenției , mobilierul școlar are un rol cheie de jucat.

Zonele de învățare deschise, deseori denumite „forum” sau „piață”, necesită o redefinire a spațiului – cu un accent clar pe învățarea auto-organizată și prin cooperare. Exact aici intervine EinrichtWerk. Suntem specializați în dezvoltarea mobilierului școlar care oferă sectorului educațional cel mai mare grad posibil de flexibilitate și permite aplicarea diferitelor concepte pedagogice. Conceptul nostru de mobilier este, de asemenea, perfect potrivit pentru îngrijirea pe tot parcursul zilei: fără prea mult efort, sălile de clasă simple devin săli multifuncționale pentru toată ziua.

Inima este masa noastră pentagonală EWT.5. Datorita combinatiei unghiulare patentata ofera mai multe posibilitati de combinare decat orice alta masa de scoala: de la grupuri mici pana la cele mari ce cuprin 12 elevi, randuri, forme de U…. Iar masa noastra pentagonala este universala: de la scoala elementara pana la educatia adultilor.

Scaunul cu suport pentru picioare ergonomic pentru toate grupele de vârstă, lounge-ul pentagon, covorașele pentagon, sistemul de tablă multifuncțională și înclinațiile noastre mobile completează conceptul flexibil de mobilier EinrichtWerk.

Imagine: EinrichtWerk

Imagine: EinrichtWerk

Mobilierul nostru școlar influențează în mod direct comunitatea, promovează fuziunea unei țesături sociale și permite un entuziasm cu totul nou pentru învățare și predare – ca o unitate.


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al comunității pCon? Aflați aici cum să vă alăturați.

Distribuirea este permisă

Lasă un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *