Disponibil în pCon.catalog: Tarkett

O selecție largă de colecții de carpete modulare de la Tarkett este disponibilă pentru descărcare în pCon.catalog. Citiți mai jos pentru a vedea cum se prezintă producătorul olandez.

Vezi produsele de la Tarkett în pCon.catalog


Prezentare Tarkett cu cuvintele proprii

 

Imagine: Tarkett

Imagine: Tarkett

Proiectarea locurilor de muncă de astăzi a devenit din ce în ce mai complexă. Modul în care oamenii lucrează se schimbă, la fel și așteptările ce aceștia le au de la locurile de muncă. Durabil și multifuncțional, locul de muncă de astăzi ar trebui să ofere confort, creativitate și bunăstare.

La Tarkett, înțelegem nevoia unor locuri de muncă dinamice, capabile să-și inspire utilizatorii și să-i liniștească. Ghidați de cele mai recente cercetări, realizăm colecții durabile de carpete modulare care susțin productivitatea angajaților și contribuie la bunăstarea la locul de muncă.

Imagine: Tarkett

Imagine: Tarkett

Podele durabile

Crearea unui loc de muncă durabil începe cu găsirea podelei ecologice potrivite. Plăcile noastre tip covoar DESSO complet reciclabile sunt cu adevărat circulare și au o amprentă de carbon impresionant de scăzută, una pe care ne străduim continuu să o micșorăm cât mai mult.

La Tarkett, sistemele noastre în buclă închisă elimină modelele liniare de preluare-fabricare-deșeuri, asigurându-ne că ceea ce pleacă se și întoarce. Pentru noi, frumusețea circularității se referă la frumusețea materialelor reutilizate care intră în produsele noastre, la procesele inovatoare de fabricație pe care le implementăm și la cunoașterea faptului că reducem în mod activ deșeurile și emisiile de gaze cu efect de seră. Abordarea noastră asupra circularității pentru plăcile  DESSO se concentrează pe trei domenii cheie:

Imagine: Tarkett

Imagine: Tarkett

Design: Înrădăcinate în principiile Cradle to Cradle®, toate deciziile noastre de proiectare încep de la sfârșit – locul perfect pentru începuturi și reînnoire. În timp ce proiectăm pentru funcționalitate și atractivitate estetică, proiectăm și pentru circularitate – pentru multele vieți lungi pe care le vor oferi produselor noastre.

Materiale: Pentru a limita utilizarea materiilor prime virgine, cooperăm strâns cu companii partenere din diverse industrii, recuperând activ materiale valoroase altfel destinate deșeurilor. Încorporăm deja carbonat de calciu din industria locală de apă potabilă în plăcile noastre de covoare, dar nu ne oprim aici. Căutăm în mod activ noi parteneriate solide care să ne permită să păstrăm mai multe resurse materiale sănătoase în procesul de producție.

Călătorie circulară: recunoaștem că suntem responsabili pentru întregul ciclu de viață al fiecărui material cu care lucrăm. Prin programul nostru de pionierat de preluare și reciclare, ReStart®, separăm firele și suportul pentru reciclare în centrul nostru de reciclare a covoarelor din Țările de Jos, fără pierderi de calitate, respectând în același timp standardele stricte de sănătate și mediu.

Desigur, nu o facem singuri – rețeaua noastră de parteneri angajați ajută la realizarea acestei călătorii circulare. Pentru a ține evidența carbonului generat și economisit pe parcursul ciclului de viață al unui produs, calculăm amprenta circulară de carbon pentru fiecare dintre colecțiile noastre de carpete modulare. Împreună cu abordarea noastră holistică de design și materialele atent analizate, sistemul nostru în buclă închisă asigură că produsele noastre înregistrează o amprentă circulară de carbon impresionant de scăzută – una la care lucrăm continuu, alături de partenerii și clienții noștri, pentru a o micșora și mai mult.

Imagine: Tarkett

Imagine: Tarkett

Excelență în design

Pe lângă abordarea noastră de sustenabilitate, excelența în proiectare este, de asemenea, o prioritate pentru noi. Ne inspiram din ultimele tendinte in domenii precum moda, arhitectura, arta si designul interior. Dorim să stimulăm co-crearea de noi design-uri uimitoare, fie prin intermediul platformei noastre internaționale Circles of Architects®, fie prin parteneriate de succes cu arhitecți și designeri de top.

Când vine vorba de pardoseală, personalizarea devine din ce în ce mai importantă. De aceea am înființat Centrul de Design de Covoare la unitatea noastră de producție europeană din Țările de Jos. Aici puteți crea și proiecta propria dvs. colecție unică  pentru a oferi proiectului la care lucrați o senzație înălțătoare. Sunteți în centrul procesului de creație și împreună proiectăm o pardoseală care să răspundă nevoilor specifice ale clienților dumneavoastră.


Descărcați produsele de la Tarkett în pCon.catalog

Distribuirea este permisă

Lasă un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *