Bun venit în comunitatea pCon: Midgard Licht

Datele configurabile de la Midgard Licht sunt acum disponibile pentru comunitatea pCon. Conectați-vă la pCon.login pentru a solicita datele OFML ale companiei.

Solicitați datele produselor Midgard prin pCon.login


Prezentare Midgard Licht cu cuvintele proprii

Imagine: Midgard Licht

Imagine: Midgard Licht

Midgard Licht – fondată în 1919 de Curt Fischer, inventatorul luminii reglabile – își produce seria de corpuri de iluminat, folosind instrumente originale, exclusiv în Germania. Lămpile Midgard conving prin calitate, funcționalitate, durabilitate și design și au inspirat deja arhitecți precum Walter Gropius, care a folosit corpurile de iluminat Midgard de nenumărate ori în Bauhaus și în proiectele sale.


Pentru toate produsele, pot fi furnizate și datele de iluminare corespunzătoare pentru a putea integra corpurile de iluminat Midgard în simulările la care lucrați.


Corpurile de iluminat Midgard au fost și sunt folosite în multe proiecte de birouri, hoteluri cât și în proiecte rezidențiale. Calitatea în combinație cu individualizarea și conectivitatea sunt principalele caracteristici. Corpurile de iluminat din colecția Midgard pot fi ușor integrate în proiecte, de ex. cu adaptoare de birou (tot wireless) pentru zona de office sau în instalații de tâmplărie ce pot fi personalizate în dimensiuni si culori.

Midgard MODULAR se bazează pe designul iconic al TYPE 113, care a fost folosit pentru a mobila multe camere din Bauhaus. Midgard a dezvoltat acest design începând cu  1920 într-un sistem care satisface toate nevoile existente in materie de iluminat.

Imagine: Midgard Licht

Imagine: Midgard Licht

Midgard este disponibil ca lămpi de masă, birou, podea și perete. Cu lungimi diferite ale brațelor, precum și cu posibilitatea de a alege culorea îmbinării și a lămpii, permițând astfel configurații personalizate. Abajururile patentate permit rotirea la 360 de grade, iar articulațiile, și ele patentate, permit să aveți o lampă rezistentă fără nevoi de întreținere.

Imagine: Midgard Licht

Imagine: Midgard Licht

AYNO – Familia de iluminat Midgard, realizată de designerul Stefan Diez, testează granițele dintre originea și status quo-ul luminii direcționabile. Redus radical la ceea ce este esențial, AYNO îndeplinește toate cerințele de design, tehnologie și durabilitate. Designul patentat de Stefan Diez este câștigător al Premiului Federal German EcoDesign, precum și al Premiului German pentru Sustainabilitate în Design. Minimalist, reglabil și versatil. Familia de corpuri de iluminat AYNO este o interpretare modernă a designului clasic Bauhaus și luminează perfect orice situație.

Dimmerul continuu și abajurul reglabil fin garantează o lumină fără orbire. Unitatea LED este disponibilă în trei culori de lumină 2700K/3000K/4000K și poate fi înlocuită cu ușurință fără unelte.

Imagine: Midgard Licht

Imagine: Midgard Licht

Seriile Midgard K830 și K831 urmează modelele foarte rare și distinctive de la începutul anilor 1930. Aceste lămpi unice din punct de vedere funcțional au un abajur pivotant – cel mai simplu și mai frumos mod de a regla lumina.

Bagheta K830 are o proiecție generoasă și o reglare versatilă. Brațele reglabile ale corpului de iluminat permit o aliniere flexibilă. O caracteristică specială este reglarea infinită a înălțimii prin intermediul unui cablu textil glisabil în tub și o contragreutate la capul lămpii.

Imagine: Midgard Licht

Imagine: Midgard Licht

Lampa suspendată K831 poate fi personalizată în variante de culoare atent alese pentru abajur și cablu textil. Există posibilitatea, de asemenea,  dacă este necesar, să vă definiți propriul ton RAL pentru nuanță.

Lămpile cu arc echilibrant sunt arhetipul lămpilor de birou – originalul german din anii 1950, având o calitate incomparabilă, disponibile in clasic negru sau alb, echipate cu cablu textil negru.


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al comunității pCon? Aflați aici cum să vă alăturați.

Distribuirea este permisă

Lasă un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *