Nou în pCon.catalog: ISKU

Datele configurabile de la producătorul finlandez ISKU sunt deja disponibile pentru comunitatea pCon. Acum puteți găsi și mobilierul de birou cu un nou nivel de inovație și confort disponibil pentru descărcare gratuită în pCon.catalog.

Vezi produsele de la ISKU în pCon.catalog


Prezentare ISKU cu cuvintele proprii

Imagine: Isku

Imagine: Isku

Povestea  ISKU datează din 1928 și este adânc înrădăcinată în natura nordică, lemnul finlandez și abilitățile de tâmplărie ale fondatorului Eino Vikström. Aproape 100 de ani mai târziu, compania începută ca o afacere de familie, continuă să susțină aceste valori, asumându-și responsabilitatea pentru creațiile proprii și pentru mediu. Proiectăm și producem mobilier și oferim servicii și soluții pentru interior complete pentru instituții de învățământ, locuri de muncă și îngrijire medicală și pentru toate spațiile publice.

Imagine: Isku

Imagine: Isku

Lider în know-how finlandez, calitate și inovație industrială, scopul nostru este să inspirăm, să creăm experiențe de succes și să oferim clienților noștri mobilier de înaltă calitate, asigurând în același timp o producție responsabilă. Suntem un pionier în a aduce sustenabilitatea în prim-planul designului. Designul nostru este inspirat de pădurile finlandeze, materii prime pure și metode de producție ecologice. Pentru noi, responsabilitatea înseamnă a acționa și este în ADN-ul companiei noastre. Este un principiu călăuzitor care acoperă totul, de la furnizorii și partenerii noștri, selecția materialelor și designul până la procesele de producție și logistică.

Operațiunile noastre nu sunt responsabile doar pentru mediu, ci și pentru oameni. Ceea ce face ca soluțiile noastre de mobilier să fie mai mult decât doar design, sunt suprafețele de contact antimicrobiene care sporesc în mod activ sănătatea și siguranța spațiilor. Echipa a dezvoltat primele colecții de mobilier antimicrobian din lume pentru a reduce răspândirea infecțiilor.

Imagine: Isku

Imagine: Isku

Prin această abordare, ISKU oferă generațiilor viitoare un mediu mai curat și mai sigur pentru a studia, a lucra și a prospera.


Descărcați produsele de la ISKU în pCon.catalog

Distribuirea este permisă

Lasă un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *