Nou în comunitatea pCon: UMAGE

Datele configurabile de la Umage sunt acum disponibile pentru comunitatea pCon. Conectați-vă la pCon.login pentru a solicita datele OFML ale companiei.

Solicitați datele produselor UMAGE prin pCon.login


Prezentare UMAGE cu cuvintele proprii

Imagine: Umage

Imagine: Umage

UMAGE este un cuvânt danez care înseamnă „a face un efort” și asta ne propunem în fiecare zi. UMAGE este locul în care designul danez întâlnește accesibilitatea, materialele de înaltă calitate și grija autentică pentru mediu.

UMAGE combină estetica, simplitatea și funcționalitatea și îl infuzează cu măiestrie atentă și soluții pentru protejarea mediului. Rezultatul este un design rafinat pentru corpurile de iluminat și mobilier cu un avantaj durabil.

Modelele sunt ambalate pentru a optimiza logistica globală și pentru a face modelele mai accesibile. În acest proces, UMAGE minimizează amprenta de carbon pe planetă și maximizează angajamentul etic față de responsabilitatea ecologică.

Imagine: Umage

Imagine: Umage

UMAGE a fost fondată în 2008 de CEO-ul Jacob Nannestad și de dezvoltatorul șef de creație Søren Ravn Christensen. De atunci UMAGE a fost în continuă creștere și extindere, iar astăzi UMAGE este prezent în peste 1500 de magazine din peste 50 de țări din întreaga lume.

Imagine: Umage

Imagine: Umage


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al comunității pCon? Aflați cum să vă alăturați.

Distribuirea este permisă