Nou în comunitatea pCon: bordbar

Datele configurabile de la bordbar design GmbH sunt acum disponibile pentru comunitatea pCon. Conectați-vă la pCon.login pentru a solicita datele OFML ale companiei.

Solicitați datele produselor de la bordbar prin pCon.login


Prezentare bordbar cu cuvintele proprii

Imagine: bordbar design

Imagine: bordbar design

De mulți ani, marca bordbar încântă clienții cu produsele sale unice care oferă o combinație perfectă de design și funcționalitate. Fie în gospodării private, birouri sau la evenimente, bordbar s-a impus ca un sinonim pentru cărucioare de înaltă calitate și versatile.

Imagine: bordbar design

Imagine: bordbar design

Povestea bordbar a început în 2006, când fondatorii au avut ideea de a transforma cărucioarele vechi de avioane în piese de mobilier elegante și practice. Cu multă pasiune și creativitate au dezvoltat concepte inovatoare pentru a da cărucioarelor o nouă viață.

Imagine: bordbar design

Imagine: bordbar design

Caracteristicile unice ale cărucioarelor bordbar sunt designul lor robust, calitatea ridicată și versatilitatea. Sunt perfecte pentru a depozita băuturi, cărți, documente și multe alte articole. Datorită caracteristicilor mobile și compacte, acestea pot fi ușor transportate și utilizate în diferite încăperi sau medii.

Gama de produse bordbar este impresionantă. Pe langa carucioarele clasice si cutiile practice bordbar_box, compania ofera si seturi de echipamente specializate pentru a fi utilizate in baruri, birouri, hoteluri si chiar in zona wellness. Acestea sunt echipate cu funcții și atașamente suplimentare care le fac și mai versatile.

Imagine: bordbar design

Imagine: bordbar design

Un punct culminant al colecției bordbar este bordbar_voyager, care, a câștigat premiul Red Dot Design Award. Un design de cărucior, o singură culoare și multe detalii îl fac special și minimalist în felul său. Profilul în formă de canal din aluminiu asigură un aspect discret. Alegerea autentică a materialelor este la fel de convingătoare.

Imagine: bordbar design

Imagine: bordbar design

Pe lângă cărucioare, bordbar oferă și o gamă largă de piese și echipamente pentru a face cărucioarele și mai funcționale. De la rafturi și sertare până la răcitoare și umidificatoare, există tot ce aveți nevoie pentru a adapta căruciorul la propriile nevoi. Aceste piese de echipament se potrivesc perfect cu cărucioarele și oferă un plus de confort și practicitate.

Ceea ce face special bordbar este atenția la detalii și calitatea produselor. Fiecare cărucior este realizat manual cu atenție și este supus unor controale stricte de calitate pentru a se asigura că îndeplinește standardele înalte. Compania pune mare accent pe durabilitate și folosește materiale și procese de producție ecologice.

Imagine: bordbar design

Imagine: bordbar design


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al comunității pCon? Aflați aici cum să vă alăturați.

Distribuirea este permisă