Nou în comunitatea pCon: 366Concept

Datele configurabile de la 366Concept sunt acum disponibile pentru comunitatea pCon. Conectați-vă la pCon.login pentru a solicita datele OFML ale companiei.

Solicitați datele produselor 366Concept prin pCon.login


Prezentare 366Concept cu cuvintele proprii

Imagine: 366Concept

Imagine: 366Concept

366Concept este marca poloneză de top de mobilier modern premium de la mijlocul secolului. Reeditează modele emblematice din anii 60-70 și le combină cu tehnologiile moderne și cele mai bune materiale pentru a crea mobilier atemporal pentru generații.

Fondată în 2014 în Polonia, 366Concept răspândește tradiția și frumusețea mobilierului modern de la mijlocul secolului. Reedităm modele poloneze emblematice din trecut, în timp ce suntem fideli strămoșilor lor.

Imagine: 366Concept

Imagine: 366Concept

Principalele noastre categorii sunt fotoliile și scaunele, dar oferim și canapele, mese și măsuțe de cafea. Combinând meșteșugul modern și producția locală, responsabilă, cu cele mai bune materiale, creăm mobilier atemporal pentru generații: de la spații rezidențiale la spații comerciale.

Imagine: 366Concept

Imagine: 366Concept


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al comunității pCon? Aflați aici cum să vă alăturați.

Distribuirea este permisă