Acum disponibile pentru comunitatea pCon: Covoare de la miinu®

Datele configurabile de la miinu® sunt acum disponibile pentru comunitatea pCon. Conectați-vă la pCon.login pentru a solicita datele OFML ale companiei.

Solicitați datele produsului miinu® prin pCon.login


Prezentare miinu® cu cuvintele proprii

Imagine: miinu®

Imagine: miinu®

Când am înființat miinu® în 2010, nu numai că aveam fluturi în stomacul, dar sinapsele ne ardeau ca artificiile. Am putut în sfârșit să realizăm ceea ce ne-am propus: covoare în felul nostru. Un joc de dragoste între veacuri. O legătură invizibilă între Afrodita și Miley Cyrus. Un sărut tandru între măiestria veche de secole și designul curat în care te simți ca într-un pat cald și confortabil de inspirație celestă.

Imagine: miinu®

Imagine: miinu®

Un vis unic, care se datorează în primul rând muncii manuale. Covoarele miinu® rămân lucrate manual. Se pierde prea mult din caracterul lor unic dacă sunt făcute la mașină. Pentru miinu® nu este niciodată o chestiune de a coborî pe scara calității, ci întotdeauna de a urca. Poate suna pretențios dar ambiția are nevoie de o atitudine pe măsură, altfel nimic nu va ieși niciodată la standardele pe care ți le dorești.

miinu® se bazează pe abilitățile și cunoștințele infinite ale specialiștilor de la producătorii tradiționali de covoare din întreaga lume: nimeni nu poate întelege mai bine decât această afacere decât meșteșugarii din Nepal, nimeni nu poate vopsi mai bine decât partenerii din Portugalia și nimeni din afara subcontinentului nu a reușit să recreeze procesele indiene secrete pentru  înnodarea manuală a fibrelor naturale la fel de fin ca cu secole în urmă. Covoarele au impregnată această dragoste manuală. Chiar dacă sunt călcate în picioare mai târziu.

Imagine: miinu®

Imagine: miinu®

Din 1994, Care & Fair – Teppichhandel gegen Kinderarbeit e.V. s-a angajat să sprijine copiii țesătorilor de covoare din Nepal, Pakistan și India, împreună cu familiile lor. Aceasta includea educația școlară, îngrijirea sănătății și educația adulților. Între timp, Care & Fair lucrează cu membri exportatori și importatori din peste 24 de țări, care finanțează proiectele cu taxele și donațiile lor. miinu® finanțează și sprijină 10 profesori, 25 de femei (Women Empowerment Program) și 315 eleve ai școlii Semuhi din Jaunpur, India – în imediata apropiere a uneia dintre unitățile noastre de producție. Facem acest lucru din deplină convingere și din mare pasiune.

miinu® – SUFLET. PERSEVERENȚĂ


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al comunității pCon? Aflați aici cum să vă alăturați.

Distribuirea este permisă