Nou în comunitatea pCon: automate de cafea de la Bartscher

Datele configurabile de la Bartscher GmbH sunt acum disponibile pentru comunitatea pCon. Pe lângă datele 3D despre produse, Bartscher oferă utilizatorilor pCon imagini suplimentare și informații despre produse pentru a facilita procesul de consultare și proiectare. Conectați-vă la pCon.login pentru a solicita datele OFML ale companiei.

Solicitați datele despre produse Bartscher prin pCon.login


Aparate de cafea de înaltă calitate pentru birouri și pentru planificarea restaurantelor sau a cantinelor

Imagine: Bartscher GmbH

Imagine: Bartscher GmbH

Astăzi, suntem încântați să anunțăm că Bartscher GmbH, o companie lider în industria bucătăriei comerciale din Europa, face acum parte din comunitatea pCon. Cu o gamă largă de echipamente profesionale, ajutoare practice de bucătărie și soluții inovatoare, Bartscher echipează bucătăriile comerciale moderne pentru o eficiență maximă.

Deosebit de remarcată este linia Bartscher Vending, care oferă aparate de cafea complet automate de înaltă calitate clienților comerciali și privați. Beneficiile includ un design inovator și ușor de utilizat, care nu necesită abilități complexe de instalare sau întreținere. De la vânzarea produsului până la a avea în față o cafea delicioasă sunt doar câțiva pași!

Fie că plănuiți o bucătărie de ceai pentru un spațiu de birou sau o stație de autoservire într-un restaurant, un aparat de cafea Bartscher este un must-have. În pCon.planner și în toate celelalte aplicații pCon, veți găsi aparatul de cafea Bartscher perfect și accesoriile necesare pentru a vă satisface nevoile.

Cu o istorie bogată începând din 1876, Bartscher GmbH este o companie tradițională de renume internațional în domeniul echipamentelor profesionale de bucătărie. Fidele motto-ului „Tradiție și inovație din 1876”, compania s-a dezvoltat într-un furnizor cuprinzător de echipamente comerciale de bucătărie. Echipamentele marca Bartscher sunt disponibile în numeroase țări din Europa prin intermediul partenerilor comerciali specializați, asigurând o calitate dedicată a serviciilor în toată Europa.

Produsele sunt folosite în industria alimentară și hotelieră, precum și în snack-baruri din peste 60 de țări. În Europa, Bartscher este unul dintre mărcile de top din industrie. Cu gama lor de servicii, ei sprijină bucătarii în toate problemele și, cu gama lor extinsă de produse, se asigură că clienții lor pot îndeplini toate cerințele din gastronomia de zi cu zi.

Imagine: Bartscher GmbH

Imagine: Bartscher GmbH

La sediul său din Salzkotten, Germania, Bartscher operează un depozit modern cu 17.600 de spații pentru paleți și o zonă de depozitare de 16.500 de metri pătrați. Acest lucru permite companiei să ofere clienților săi un avantaj semnificativ: au întotdeauna 2.000 de produse în stoc care pot fi livrate rapid.

Imagine: Bartscher GmbH

Imagine: Bartscher GmbH

Începeți să utilizați datele CAD 3D de la Bartscher pentru planificarea birourilor și a restaurantelor acum!


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al comunității pCon? Aflați aici cum să vă alăturați.

Distribuirea este permisă