Nou în comunitatea pCon: ClassiCon

Datele configurabile de la ClassiCon sunt acum disponibile pentru comunitatea pCon. Conectați-vă la pCon.login pentru a solicita datele OFML de la companie.

Solicitați datele produselor ClassiCon prin pCon.login


Prezentare ClassiCon cu cuvintele proprii

Imagine: ClassiCon

Imagine: ClassiCon

ClassiCon se mândrește că se încadrează pe linia dintre designul de mobilier clasic și cel avangardist. Compania s-a dezvoltat începând cu 1990 ca o ramificație din compania cu tradiție Vereinigte Werkstätten cu sediul în Munchen.

Licențele pentru modelele designerilor moderni clasici celebri, precum Eileen Gray, Eckart Muthesius sau Otto Blümel, formează fundația actualei colecții. Design-urile contemporane ale designerilor precum Konstantin Grcic, Sebastian Herkner și Victoria Wilmotte creează o legătură în portofoliul companiei cu prezentul.

Imagine: ClassiCon

Imagine: ClassiCon

Proprietarul unic și directorul general, Oliver Holy, modelează compania de peste 20 de ani cu pasiunea sa pentru design, arhitectură și artă. Din 2020, Oliver Holy și CEO-ul Larissa Sarjeant conduc ClassiCon împreună ca un duo de management.

Imagine: ClassiCon

Imagine: ClassiCon


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al comunității pCon? Aflați aici cum să vă alăturați.

Distribuirea este permisă