Acum disponibil pentru comunitatea pCon: BINBIN

Datele configurabile de la BINBIN sunt acum disponibile pentru comunitatea pCon. Conectați-vă la pCon.login pentru a solicita datele OFML ale companiei.

Solicitați datele produselor BINBIN prin pCon.login


Prezentare BINBIN cu cuvintele proprii

Imagine: BINBIN

Imagine: BINBIN

Am început cu întrebare, cât de greu ar putea fi? Căutarea noastră a avut un obiectiv simplu: coșuri durabile de separare a deșeurilor. Pentru o locație de eveniment, un birou, o școală sau un spațiu public. Un coș cu aspect frumos, un preț decent și din materiale reciclabile. S-a dovedit imposibil de găsit un astfel de coș pe piață, așa că am început să-l producem noi.

Imagine: BINBIN

Imagine: BINBIN

Rezultatul: BINBIN, coșuri de gunoi cu diferite compartimente, realizate din materiale refolosibile (locale). Fabricate în Olanda cu un design olandez care sfidează timpul și se îmbină cu interiorul. BINBIN este conceput ca o piesă de mobilier, o parte a interiorului tău. Un showstopper care arată că ești un antreprenor sustenabil și că îți pasă de lumea din jurul tău.

Materialele sunt puternice, de înaltă calitate și ușor reutilizabile sau reciclabile. Accesoriile au o durată de viață maximă și sunt ușor de înlocuit dacă este necesar pe viitor. BINBIN oferă o combinație unică de funcționalitate și estetică. Cu alte cuvinte: BINBIN-ul este un coș care sfidează viitorul și îl aduce mai aproape!

BINBIN este parte din orice interior și merită să fie reflectat. Coșurile noastre BINBIN au un pașaport circular și au nevoie de el, deoarece călătoresc către clienți din întreaga lume. Din Africa de Sud, prin Lituania și Arabia Saudită până la San Francisco, BINBIN-urile noastre strălucesc peste tot. Coșurile de gunoi de înaltă calitate promovează economia circulară și contribuie la un viitor mai durabil.

Imagine: BINBIN

Imagine: BINBIN

Fi-ți alături de noua revoluție! Îmbunătățiți-vă biroul și imaginea „verde” cu coșurile noastre de gunoi durabile cu design olandez. Puneți separarea deșeurilor și economia circulară în fruntea organizației dvs.! BinBin face diferența prin crearea a 101 de opțiuni de proiectare a coșului de gunoi. Începeți conversia și experimentați separarea deșeurilor așa cum ar trebui să fie. BinBin înseamnă designeri olandezi care lucrează ca adevărații meșteri olandezi.


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al comunității pCon? Aflați cum să vă alăturați.

Distribuirea este permisă