Nou în comunitatea pCon: PIAVAL

Datele configurabile de la PIAVAL sunt acum disponibile pentru comunitatea pCon. Conectați-vă la pCon.login pentru a solicita datele OFML ale companiei.

Solicitați datele produselor PIAVAL prin pCon.login


Prezentare PIAVAL cu cuvintele proprii

Imagine: PIAVAL

Imagine: PIAVAL

PIAVAL, peste 100 de ani de excelență italiană în producerea scaunelor din lemn. Din 1919, expertiza aprofundată de confort, design și o selecție atentă a materialelor sunt trăsăturile distinctive ale fiecărui scaun, fotoliu, lounge, scaun de bar, canapea și masă produse de Piaval.

Imagine: PIAVAL

Imagine: PIAVAL

Fiecare model este realizat cu o reală atenție la nevoile și bunăstarea clienților, pe lângă o constanta analiză a tendințelor contemporane, pentru a crea produse rafinate, concepute să reziste.

Prin urmare, colecțiile sunt apreciate atât de sectorul contractual, cât și de sectorul de sănătate și îngrijire. Căutarea continuă a celui mai bun design și a celei mai bune calitați fac din colecțiile Piaval să fie potrivite pentru diferite spații: hoteluri, restaurante și cafenele, iahturi și croaziere, teatre și săli de conferințe, birouri, precum și spitale și clinici, case rezidențiale sau de bătrâni.

Imagine: PIAVAL

Imagine: PIAVAL

Piaval este o expresie autentică a valorilor Made in Italy. O companie industrializată cu un lanț intern de producție, departamente specializate și un control meticulos al calitații.

Un brand internațional, în care măiestria internă și procesele industriale avansate se bazează pe colaborarea cu designeri internaționali proeminenți și prezintă proiecte importante în întreaga lume.

Imagine: PIAVAL

Imagine: PIAVAL

Compania exprimă un angajament puternic pentru dezvoltarea durabilă, iar calitatea înaltă a produselor este testată de numeroase certificări internaționale. Produsele sunt realizate folosind materiale și procese de fabricație ecologice, respectând resursele naturale.

Imagine: PIAVAL

Imagine: PIAVAL


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al comunității pCon? Aflați cum să vă alăturați.

Distribuirea este permisă