Bun venit în comunitatea pCon: Gerriets

Datele configurabile de la Gerriets sunt acum disponibile pentru comunitatea pCon. Conectați-vă la pCon.login pentru a solicita acces la datele OFML ale producătorului.

Solicitați datele produselor Gerriets prin pCon.login


Prezentare Gerriets cu cuvintele proprii

Imagine: Gerriets

Imagine: Gerriets

Compania Gerriets GmbH, aflată acum la a treia generație, are distribuitori și parteneri comerciali în peste 20 de țări, pe lângă propriile sale cinci filiale (SUA, Marea Britanie, Austria, Franța și Polonia). De când compania a fost înființată în 1946, Gerriets s-a dezvoltat într-un lider mondial în producția de scene, materiale pentru evenimente și proiecte acustice.

Sistemele de perdele multistrat de la Gerriets sunt folosite în industria teatrului și a operei pentru a izola publicul de zgomotul dat de schimbarile ce se petrec în timpul pauzelor în spatele cortinelor, datorită nivelului ridicat de izolare fonică.

În urmă cu aproximativ 15 ani, acest lucru a dus la dezvoltarea cortinei de sunet OFFICE, care combină o izolare fonică ridicată de până la 30 dB cu o structură textilă variabilă și poate fi astfel folosită perfect ca separator flexibil de cameră, precum și ca element de design.

Insulele de întâlnire dintr-un birou în spațiu deschis pot fi separate la fel de temporar ca și sălile din muzee sau sălile de retragere din biblioteci.

Pentru Gerriets Interior Acoustic Solutions, ființa umană cu nevoile sale și cererea de flexibilitate și individualitate este în prim plan.

Scopul este de a crea zone flexibile de lucru și liniștite cu cele mai înalte standarde de design, funcționalitate și calitate!

Una dintre inovații este sistemul de compartimentare a camerelor roocs de la Gerriets, care este combinat cu perdele de sunet OFFICE. Soluția de cameră eficientă din punct de vedere acustic este de sine stătătoare și oferă compartimentare modulară și flexibilă a încăperii.

Suportul optim de la procesul de planificare până la integrarea la cheie și instalarea în clădire este un avantaj major al Gerriets. Acest lucru are ca rezultat soluții acustice variabile, eficiente și de înaltă calitate pentru interioare, birouri și spații publice.

roocs de la Gerriets

 • diviziunea flexibilă a camerei
 • modular
 • de sine stătător
 • zonarea camerei acustice
 • colectare de diferite textile pentru stratul exterior
 • culori combinabile ale componentelor din metal și lemn
 • suplimente precum rafturi, blaturi de masă, panouri, cârlige, suport pentru monitor

cortina de sunet OFFICE

Separarea acustică a diferitelor zone de lucru sau crearea de insule de întâlnire.
Opțiuni de configurare diferite:

 • Izolare fonică de la 11 la 26 dB
 • Cortina de sunet FEREASTRA BIROULUI
 • cortina de sunet OFFICE ELEGANCE
 • Manual sau motorizat
 • Colectare de diferite textile pentru straturile externe
Imagine: Gerriets

Imagine: Gerriets


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al comunității pCon? Aflați aici cum să vă alăturați.

Distribuirea este permisă