pCon.facts 3.5 – O actualizare de mare folos

Nu știi cum să clasifici articolele tale în funcție de data prețului? Următorul articol îți va spune cum.

Data prețului este acum vizibilă

Pe lângă alte aplicații pCon, noua versiune pCon.facts acceptă acum data prețului articolelor în diferite locuri din aplicație.

Sunteți curioși unde? Îl veți găsi în modul de configurare al unui articol lângă informațiile despre preț. În plus, va fi afișat în calculul efectuat în antet din lista de articole, cu condiția ca toate articolele să aibă aceeași dată de preț. Dacă nu, în acest caz va fi afișat un indiciu.

Dar nu vă faceți griji, ca de obicei, pCon.facts va afișa întotdeauna prețurile de astăzi atunci când o configurație este deschisă din catalog, ori de câte ori deschideți un proiect. Dar dacă este necesar pentru proiectele clienților, nu ezitați să schimbați manual data în setări cu una diferită pentru un articol individual sau pentru întreaga listă.

Puteți să vă faceți o idee despre cum să utilizați noua funcție din aplicația de vânzări în următorul videoclip. O să vedeți aici varietatea de funcții din jurul datei prețului. Noua versiune a aplicației de vânzări pCon.facts este acum disponibilă în magazinele de aplicații.

Nu aveți pCon.facts instalat pe telefon?

Descoperiți pCon.facts și alte aplicații pCon.

» Aflați mai multe despre pCon.facts – catalog de produse 2.0

» Aflați mai multe despre pCon.box – planificatorul 3D inteligent

» Aflați mai multe despre pCon.scan – scanarea intuitivă a camerei cu LiDAR

 

Sunteți designer de interior, dealer specializat, profesionist de interior în vânzarea de mobilă? Apoi, utilizați toate avantajele pCon – acces la datele producătorului și informații extinse despre produse – și alăturați-vă comunității pCon rețelei B2B gratuite. Înregistrați-vă pentru pCon și solicitați să deveniți membru al comunității pCon.

Distribuirea este permisă