Acum disponibil în pCon.catalog: Matting

Datele 3D de la producătorul scandinav Matting sunt acum disponibile pentru descărcare gratuită în pCon.catalog.

Vezi produsele de la Matting în pCon.catalog


Prezentare Matting cu cuvintele proprii

Imagine: Matting

Imagine: Matting

Matting este o companie de nișă deținută de o familie care din 1971 a adunat o mulțime de experiență și cunoștințe despre importanța mediului pentru bunăstarea interioară a omului.

Viziunea noastră este despre viața durabilă, cu atenția îndreptată cu precădere asupra următoarei generații. Având ca bază designul, sustenabilitatea și cunoștințele dobândite în decenii de activitate, dezvoltăm produse pentru interioare care contribuie la mai multă mișcare și flexibilitate – pentru birou, acasă, la locul de muncă și la școală. Ne dorim ca mediile de lucru în care trăim noi și tinerii noștri în fiecare zi să ne permită să fim cât mai activi și să invite la o varietate naturală de acțiuni, toate contribuind la îmbunătățirea vieții oamenilor creativi și durabili.

Împreună cu designeri și experți care împărtășesc angajamentul nostru față de mobilierul sănătos, flexibil și inovator, lucrăm cu o intenție constant susținută pentru a modela produse cu un design scandinav, simplitate și calitate care să reziste mult timp. Încă în faza de proiectare, proiectăm produsul astfel încât să poată fi refolosit și remodelat cu detalii care pot fi înlocuite cu ușurință și să ofere produsului o a doua viață. Având în vedere următoarea generație, acordăm o mare atenție și valoare muncii noastre de sustenabilitate.

Imagine: Matting

Imagine: Matting

Majoritatea produselor noastre sunt fabricate local în Suedia și regiunea înconjurătoare, cu considerație și grijă pentru cei care le produc, mediul nostru și generația următoare. Recompensăm materiale naturale, reciclate și non-toxice. Printre produsele noastre veți găsi, printre altele, mese reglabile fără electricitate, mobilier pentru scaune, ecrane portabile, depozitare, iluminat de masă și multe altele. Sediul nostru este în Alingsås, Suedia și birouri de vânzări în Danemarca și Norvegia.


Descărcați produsele de la Matting în pCon.catalog

Distribuirea este permisă