Nou în comunitatea pCon: Artifort

Datele configurabile de la Artifort sunt acum disponibile pentru comunitatea pCon. Conectați-vă la pCon.login pentru a solicita datele OFML ale companiei.

Solicitați datele produselor Artifort prin pCon.login

Imagine: Artifort

Imagine: Artifort

La Artifort, noțiunile de design, calitate, măiestrie și durabilitate merg mână în mână. Scopul nostru este de a crea mobilier care să dureze generații, respectând atât viața materialelor, cât și energia care a intrat în crearea lor, intenția și viziunea designerului precum și anii de experiență a celor care realizează fiecare piesă. Pentru a crea mobilier cu suflet care să reziste capricilor modei și să completeze necesitatile umane nu este o sarcină simplă. Cu toate acestea, ne-am ridicat la nivelul acestei provocari, combinând eleganța cu caracterul practic și longevitatea, de mai bine de un secol.

Crearea istoriei: Începând din secolul al XX-lea, Artifort a lucrat cu unii dintre cei mai importanți designeri din lume, care, zi de zi, depășesc limitele a ceea ce este posibil în materie de producție pentru a crea mobilier recunoscut ca exceptional aproape instantaneu și care este și foarte râvnit. Rezultatele au inclus adevărate “icoane” ale lui Kho Liang Ie, Pierre Paulin și Geoffrey D. Harcourt RDI, care sunt incluse în colecțiile permanente ale unora dintre cele mai importante muzee din lume, iar această tradiție continuă și astăzi. Lista noastră internațională de designeri include Patrick Norguet, Jasper Morrison, Monica Förster, Khodi Feiz, Luca Nichetto, René Holten și mulți alții, care ne dau siguranța că colecția actuală va îndeplini standardele înalte stabilite de predecesorii lor.

Imagine: Artifort

Imagine: Artifort

Materiale durabile: Astăzi, sarcina responsabilității în crearea oricărui articol nou este semnificativă. La fiecare pas al procesului de dezvoltare, Artifort își propune să aibă un impact minim asupra mediului cauzat de activitățile, produsele și serviciile sale. A fi atent și a avea grijă de generațiile viitoare este foarte important pentru noi, ca afacere de familie. Toate materialele utilizate în modelele Artifort au fost selectate cu mare grijă și standarde înalte. Fiecare produs Artifort are un pașaport de material ecologic care afișează compoziția materialului cu procentele de greutate ale produsului.

Imagine: Artifort

Imagine: Artifort


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al comunității pCon? Aflați aici cum să vă alăturați.

 

Distribuirea este permisă