Bun venit în comunitatea pCon: Occony

Datele configurabile de la Occony sunt acum disponibile pentru comunitatea pCon. Conectați-vă la pCon.login pentru a solicita acces la datele OFML ale producătorului.

Solicitați datele despre produse Occony prin pCon.login


Prezentare Occony cu cuvintele proprii

Imagine: Occony

Imagine: Occony

Compania Occony a fost înființată în 2018,  iar punctul de pornire a fost conștientizarea sâcâitoare că natura, fauna sălbatică și biodiversitatea se prăbușesc cu o viteză rapidă. Incendiile de pădure și topirea ghețarilor formează fundalul unei noi realități. Pânza colorată a acestui pământ devine din ce în ce mai sumbră, în timp ce industria în care lucrăm prosperă cu posibilități nesfârșite fără a ține seama de costurile sociale și de mediu ale acesteia. Informațiile au fost ascunse sub covor ca o pată de mucegai pe o podea prețioasă din lemn.

La Occony, am decis să vedem și să facem lucrurile altfel. Compania noastră este aici pentru a schimba structurile existente cu privire la modul de a face afaceri pe o planetă de care toti ar trebui să avem grijă. Și să provocăm omenirea (și foarte mult pe noi înșine) să rescriem povestea despre ceea ce este cu adevărat designul semnificativ. Să tragă linia de la ignoranță la inițiere. De la ordinea socială la ordinea naturală. Convingerea noastră este că designul urmează responsabilității. Designul înseamnă integritate. Designul înseamnă a da înapoi. Designul urmează ciclul vieții.

Desenăm linii și forme pentru diferite locuri, fețe și ocazii. Multifuncțional, singular, îndrăzneț, modest, îndrăzneț, distractiv, surprinzător, atemporal, elegant, curat și funcțional. De la elementele de bază, cum ar fi mese și scaune de design, până la elemente esențiale de lucru, îmbunătățiri tehnologice și accesorii pentru casă.

Accentul nostru se află pe construirea de soluții pentru orice mediu de lucru și acasă care promovează un echilibru sănătos între diferitele moduri de viață. Pentru a crea spații de interacțiune inspiratoare, întâlniri pentru micul dejun și lucru în echipă, dar și pentru a lăsa spațiu pentru ca oamenii să lucreze singuri sau într-un mod mai izolat.

Imagine: Occony

Imagine: Occony


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al comunității pCon? Aflați aici cum să vă alăturați.

 

Distribuirea este permisă