pCon.planner 8.8.1: Noua versiune disponibilă acum!

În fiecare an, în această perioadă apare și o nouă actualizare pentru planificatorul nostru de camere 3D. Această versiune conține numeroase îmbunătățiri pentru mai multă eficiență și claritate în timpul planificării – în special pentru utilizatorii PRO. Cel mai notabil este rafinamentul editorului de proprietăți, care este esențial pentru lucrul cu datele OFML. În zona de layout, utilizatorii versiunii PRO beneficiază și de avantajele noii vizualizări de tab din editorul de proprietăți. Partajarea modelelor 3D și AR a fost simplificată cu un dialog de Partajare reproiectat.

Editor de proprietăți: manipulare îmbunătățită și mai multă claritate

Această actualizare a făcut conceptul de filă a editorului de proprietăți și mai consistent. Acum există un singur mod clar și compact de afișare a proprietăților – nu mai este necesară comutarea între vizualizarea cea vechea și cea nouă. Toate elementele care au proprietăți particulare sunt deschise într-o filă separată atunci când sunt selectate. Acest lucru vă permite să capturați atribute și mai rapid. De asemenea, puteți face proprietățile generale ale obiectului sau modificări legate de produs într-o manieră direcționată. Acum este, de asemenea, posibil să selectați mai multe proprietăți simultan și să le copiați în containerul de proprietăți folosind drag & drop.

Alte inovații de care să te bucuri:

  • Export: filtrarea straturilor este disponibilă pentru mai multe formate de fișiere (GLB, USDZ, FBX, Collada)
  • IFC: Import complet reproiectat cu mai multe informații despre straturi și mai puțină utilizare a memoriei RAM
  • Culori: modificările de culoare ale obiectelor sunt vizibile direct în spațiul de lucru
  • Partajați: design nou pentru dialogul Partajați (modele AR, modele 3D)
  • Zona de aspect: nou editor de proprietăți Design și filă Selecție

Aflați mai multe despre noile funcții din Centrul de Ajutor. Vizitați și canalul nostru YouTube, unde mai multe tutoriale noi vor fi publicate în curând. Abonați-vă la blogul pCon (subsol) pentru a fi la curent.

*Butonul de descărcare este pentru versiunea standard gratuită a pCon.planner. Dacă sunteți utilizator apCon.plannerPRO sau ME, vă rugăm să așteptați să descărcați cea mai nouă versiune până când primiți mesajul de dialog de la pCon.planner care vă informează despre o actualizare automată.

Distribuirea este permisă