Bun venit în comunitatea pCon: MIZETTO

Datele configurabile de la MIZETTO sunt acum disponibile pentru comunitatea pCon. Conectați-vă la pCon.login pentru a solicita datele OFML ale companiei.

Solicitați datele produselor MIZETTO prin pCon.login


Prezentare MIZETTO cu cuvintele proprii

Imagine: MIZETTO

Imagine: MIZETTO

La Mizetto suntem cu totul pentru colaborări creative și forme care inspiră dialogul, interacțiunea utilizatorilor și creativitatea. În centrul mărcii noastre se află mai multe constelații de designeri, arhitecți și alți creatori care lucrează în vederea realizării de articole produse local cu o amprentă redusă asupra mediului.

Imagine: MIZETTO

Imagine: MIZETTO

Acest lucru este posibil datorită producției interne a tuturor elementelor din lemn, căilor de transport puține și scurte, cantităților minime de ambalaje, precum și producătorilor aleși manual pe o rază de 150 de kilometri. Dacă istoria noastră ne-a învățat ceva, este să păstrăm lucrurile cât mai aproape de casă.

Imagine: MIZETTO

Imagine: MIZETTO

Mizetto a fost fondată în 2004 de Malin și Rickard Muskala. Toate piesele de mobilier sunt realizate cu mândrie în Småland, Suedia, unde brandul își are rădăcinile, sediul și producția.

Imagine: MIZETTO

Imagine: MIZETTO


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al comunității pCon? Aflați aici cum să vă alăturați.

Distribuirea este permisă