Actualizare pentru pCon.facts și pCon.box

Noile versiuni ale pCon.box și pCon.facts sunt disponibile în Apple Appstore și pe Google Play. Această actualizare îmbunătățeste performanțele generale, remediază unele erori și îmbunătățește performanța catalogului în pCon.box.

În afară de asta, această actualizare conține o funcție nouă care este deosebit de interesantă pentru producători, cel puțin pentru moment.

Urmatoare lucruri sunt disponibile cu aceasta nouă actualizare:

Funcție nouă de date: vizualizare detaliată a imaginilor materiale de înaltă rezoluție
Atenție producători! Cu această actualizare, producătorii au posibilitatea de a prezenta materialele produselor ca imagini de înaltă rezoluție. Oferiți-le clienților șansa de a obține previzualizări digitale și mai realiste ale structurii și compoziției materialelor. Și faceți procesul de proiectare și consultanță mult mai simplu și, în cele din urmă, satisfăcător. Apropo, începând cu lansarea de primăvară din 2023, această caracteristică este disponibilă și în celelalte aplicații online pCon, de exemplu, pCon.basket.

Vă rugăm să rețineți: versiunea pCon.box pentru Windows este întreruptă, prin urmare, nu vor mai fi actualizări disponibile în magazinul Windows.

Nu aveți încă instalată o aplicație pCon?

» Aflați mai multe despre pCon.facts – catalog de produse 2.0

» Aflați mai multe despre pCon.box – planificatorul 3D inteligent

» Aflați mai multe despre pCon.scan – scanarea intuitivă a camerei cu LiDAR

Sunteți designer de interior, dealer de mobilă sau profesionist de interior care lucrează în domeniul vânzării de mobilă? Alăturați-vă comunității pCon, rețeaua internațională B2B pentru industria de design interior și mobilier și profitați de toate avantajele pCon, cum ar fi accesul la datele despre produse de la peste 550 de producători. Înregistrați-vă pentru pCon și solicitați calitatea de membru al comunității apCon.

Distribuirea este permisă