Actualizare pentru pCon.basket

Aplicația CPQ Software online de la pCon.basket PRO și pCon.basket CE, instrumentul comunitar gratuit pentru crearea  de oferte de vânzări precise și versiunea pentru integrare a primit o actualizare.

Găsiți mai jos o prezentare generală a noilor funcții.
Informații mai detaliate pot fi găsite în documentul Ce este nou și în Ajutor online pentru pCon.basket.

Raport privind actualizarea:

Aspect nou (Pro / CE / Integrare)

Aranjarea recent implementată a informațiilor despre proiect pe foaia de acoperire a rapoartelor face mai ușoară captarea celor mai importante informații despre proiect.

Șabloane (Pro / Integrare)

Cu pCon.basket Online 2.9, crearea ofertelor va deveni mai intuitivă. Acum puteți alege dintr-o gamă mai largă de șabloane, fiecare adaptat pentru a se potrivi zonelor specifice de aplicație – Ofertă sau Prezentare Generală a Articolului. În plus, vechiul șablon implicit pCon.basket Standard Quote va fi disponibil până în toamna 2023.
Desigur, puteți să adaptați în continuare șabloanele pentru a le face proprii sau să utilizați rapoarte personalizate.

Dimensiunea imaginii pentru folder și Articol Set (Pro / Integrare)

Pentru a așeza rapoartele în modul în care se potrivesc cel mai bine, acum puteți alege să afișați Setați Imagini Articole pe lățime completă în listele de articole, sincronizând comportamentul Folder și Set Article Images. În plus, opțiunea de a afișa o imagine cu lățime completă nu mai este activată la nivel global în opțiunile formularului. În schimb, poate fi setată individual pe elementul respectiv.

Gestionarea articolelor secundare pentru Articolul Set (Pro / Integrare)

Noile șabloane vă permit să decideți dacă afișați subpozițiile pentru fiecare articol inclus într-un articol stabilit.

Calcul

pCon.basket 2.9 vine cu noi funcții care au fost adăugate la schema de calcul de bază.

Calcularea Vânzărilor cu Reduceri Ascunse (Pro / Integrare)

În calculele vânzărilor la nivel de articol sunt acum disponibile un procent și o linie de reducere absolută, care nu vor fi afișate în ofertă, dar vor afecta valoarea brută.

Adăugarea mai multor linii de calcul (Pro / CE / Integrare)

Acum puteți adăuga linii de calcul suplimentare atât la nivel de antet, cât și la nivel de articol, oferându-vă libertatea de a utiliza pCon.basket și mai flexibil.
Utilizatorii pCon.basket Pro, CE și versiunea de integrare pot adăuga până la două reduceri procentuale și absolute la calculul antetului.
În plus, utilizatorii pCon.basket Pro și versiunea de integrare pot adăuga până la două reduceri procentuale și absolute pentru calculul achiziției și până la trei reduceri procentuale și absolute pentru calculul vânzărilor la nivel de articol.

Utilizabilitate

Gestionarea centralizată a textelor Antet și Subsol (Pro / CE / Integrare)

Cu această ediție, puteți gestiona blocurile de text pentru secțiunile antet și subsol la nivelul întregii organizații pentru o organizație pCon.login. Textele vor fi gestionate de administratorul organizației dumneavoastră pCon.login (prin pagina de pornire pCon.basket Online/Manage Text Block).

OEX: Transferul informațiilor despre adresa clientului (Pro / Integrare)

De la această actualizare, aveți opțiunea de a transfera informațiile de contact în dialogul Comanda (OEX). Aceasta include adresa persoanei responsabile, precum și informațiile clientului.

Managementul articolelor

Imagini de previzualizare a materialelor de înaltă rezoluție (Pro / CE / Integrare)

Deocamdată, această caracteristică este deosebit de interesantă pentru producători: această actualizare a pCon.basket permite producătorilor să prezinte materialele produselor ca imagini de înaltă rezoluție și, la rândul lor, le permite clienților și echipelor de vânzări să obțină previzualizări digitale și mai realiste ale structurii și modelului materialului. Acest lucru face ca procesul de proiectare și consultanță să fie mai simplu și, în final, satisfăcător.
Apropo, începând cu lansările de primăvară din 2023, această caracteristică este disponibilă și în celelalte aplicații online pCon.

Export CAD (Pro / CE / Integrare)

Acum puteți descărca direct modele 3D ale unui articol când vă aflați în vizualizarea articolului. Pur și simplu faceți clic pe Download CAD-Model din meniul cu 3 puncte și alegeți formatul de fișier pe care doriți să îl exportați.

Alte caracteristici noi

Sugestie la încărcarea unui OBK din pCon.basket (offline) (Pro / CE / Integrare)
Pentru a asigura o fiabilitate mai mare a procesului, ori de câte ori încărcați un OBK din pCon.basket (offline), va fi solicitat un indiciu, subliniind incompatibilitățile care ar putea apărea.

Vă interesează să utilizați pCon.basket?

pCon.basket PRO și CE funcționează cu contul tău pCon. Aruncă o privire la pCon-solutions.com/basket pentru mai multe informații și pentru a obține o versiune de probă a pCon.basket PRO.

Abonați-vă la blogul pCon (în subsol) pentru a fi notificat prin e-mail despre noutățile de pe pCon.basket, alte aplicații pCon și comunitatea pCon.

De asemenea, ar trebui să consultați canalul nostru YouTube pentru a găsi tutoriale utile pe pCon.basket și pCon.planner.

 

Distribuirea este permisă