Acum disponibil pentru comunitatea pCon: Alea

Datele configurabile le permit utilizatorilor profesioniști înregistrați în comunitatea pCon să lucreze eficient cu produsele Alea și să le introducă cu ușurință în proiectele lor de design interior acționate de pCon.

Solicitați datele produsului Alea prin pCon.login

Prezentarea Alea


Imagine: Alea

Alea, fondată în apropiere de Pordenone, în nordul Italiei, proiectează și produce mobilier de birou de înaltă calitate de peste patru decenii. Misiunea lor este de a crea medii de birou frumoase, confortabile și inspirate, în care oamenii se simt bine.

Portofoliul lor de soluții include o gamă largă de produse, de la management la stații de lucru, de la recepție la unități de depozitare, toate caracterizate de o cercetare atentă a designului și a materialelor. Colecțiile de mobilier Alea sunt cunoscute pentru stilul lor unic, formele ergonomice, caracteristicile funcționale, materialele de calitate și finisajele elegante.

Imagine: Alea

Seria inițială de produse disponibilă ca date configurabile pe platforma pCon include F40, Bamboo și Jungle. Colecția de poduri și cabine telefonice F40 a fost concepută cu atenție pentru a satisface nevoile persoanelor care caută intimitate. Fie că este vorba despre un apel important, o întâlnire confidențială sau pur și simplu un moment de concentrare, aceste poduri oferă un spațiu liniștit și confortabil pentru a-ți atinge obiectivele.

Această soluție versatilă oferă o multitudine de opțiuni și accesorii, dând putere arhitecților și designerilor să-și dezlănțuie creativitatea și să o personalizeze pentru a satisface cerințele unice ale fiecărui client. Colecția se mândrește cu o gamă largă de accesorii, inclusiv canapele, mese și rafturi, suporturi TV, rafturi exterioare și multe altele, permițând designerilor să creeze un spațiu cu adevărat personalizat, care este atât funcțional, cât și plăcut din punct de vedere estetic.

Imagine: Alea

Imagine: Alea

Linia de produse F40 oferă o gamă largă de dimensiuni, finisaje și accesorii, ceea ce o face o soluție incredibil de flexibilă pentru o gamă largă de spații. Cu toate acestea, acest proces extins de personalizare poate consuma mult timp și poate fi complex atunci când vine vorba de specificarea, comunicarea și ofertarea către clientul final.

Din fericire, partenerii Alea pot profita acum de noile date configurabile pCon, care simplifică întregul proces, permițându-le să genereze liste de articole rapide, intuitive și fără erori din oricare dintre modulele pCon disponibile. Cu acest instrument inovator, designerii se pot concentra pe crearea spațiului perfect fără a fi blocați de sarcini obositoare fără valoare adăugată.

Imagine: Alea

Compania este, de asemenea, dedicată inovației și durabilității și caută în permanență soluții pentru noi concepte de birou. Misiunea lor de a „crea medii de birou frumoase, confortabile și inspiratoare. Locuri în care oamenii se simt bine”.

Showroom-urile Alea sunt situate în Italia, Paris, Londra și Miami, iar compania are o prezență în peste 90 de țări prin numeroși dealeri.


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al comunității pCon? Aflați aici cum să vă alăturați.

Distribuirea este permisă