Bun venit în comunitatea pCon: Dusyma

Datele configurabile de la Dusyma sunt acum disponibile pentru comunitatea pCon. Conectați-vă la pCon.login pentru a solicita datele OFML ale companiei.

Solicitați datele produselor Dusyma prin pCon.login


Prezentare Dusyma cu cuvintele proprii

Imagine: Dusyma

Imagine: Dusyma

Descoperiți jucăriile inspirate, educaționale și mobilierul de înaltă calitate de la Dusyma și experimentați produsele atent alese care încurajează copiii, seniorii și persoanele cu nevoi speciale într-o varietate de moduri.

Imagine: Dusyma

Imagine: Dusyma

Investim toată experiența noastră, inima și sufletul în dezvoltarea și selecția produselor noastre încă din 1925. Ne dorim ca copiii să-și găsească drumul în această lume în cel mai bun mod posibil. Pentru ca ei să poată dezvolta mai departe lumea cu bucurie și competență. Suntem conștienți de faptul că fiecare dintre noi poate găsi bucurie și împlinire în viață – indiferent de vârstă sau nevoi speciale.

Imagine: Dusyma

Imagine: Dusyma

De acum înainte, datele 3D configurabile ale companiei sunt disponibile pentru comunitatea pCon și pentru planificarea camerei 3D. Acest lucru le permite clienților și părților interesate să integreze și mai bine produsele Dusyma în planificarea lor și să găsească soluții individuale pentru nevoile lor.


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al comunității pCon? Aflați aici cum să vă alăturați.

Distribuirea este permisă