Disponibil acum în pCon.catalog: REISS Büromöbel

O selecție largă de mobilier de birou de la REISS Büromöbel este acum disponibilă pentru descărcare în pCon.catalog. Citiți mai jos pentru a vedea cum se prezintă producătorul german.

Vezi produsele de la REISS în pCon.catalog


Prezentare REISS Büromöbel

Imagine: REISS

Imagine: REISS

REISS este un producător de mobilier de birou „Made in Germany”. Combinăm spiritul inovator și standardele de design, arta ingineriei și tehnologiile moderne de producție: așa aducem la viață mobilier de birou atractiv, de înaltă calitate și optimizat funcțional pentru spațiile de lucru ale viitorului.

Imagine: REISS

Imagine: REISS

Pe măsură ce viața și munca devin din ce în ce mai împletite, mediile de lucru trebuie să fie mai mult decât un simplu loc de muncă. Starea de bine, individualitatea și ergonomia sunt elementele cheie ale locurilor de muncă moderne, atât la birou, cât și la biroul de acasă. REISS oferă o gamă largă de posibilități pentru proiectarea spațiilor de lucru – de la mobilier de birou clasic simplu la locuri de muncă moderne, cu accent pe design, până la stații de lucru ergonomice care, în combinație cu tehnologiile progresive, fac munca o plăcere. Portofoliul de birouri cu o varietate de accesorii și extensii, mobilier de conferință, soluții inteligente de depozitare precum și extensii pentru mesele de lucru sau produsele destinate special pentru acustica încăperii și protecția împotriva infecțiilor permit proiectarea spațiilor de lucru care oferă nu numai ergonomie și siguranță, ci și identificare.

Suntem conduși de valorile pe care fondatorul companiei, Robert Reiss, le-a declarat cu peste 100 de ani în urmă – idei noi, calitate superioară și „starea de bine” a clientului. REISS regândește constant lumea muncii, pornind de la ajutoare inteligente de birou, prin prima masă stand-sit din 1910, până la bordul Reiss, pe care generații de arhitecți, designeri și pionieri l-au folosit pentru a realiza idei și a schimba lumea, până la standul nostru modern  cu reglare pe înălțime prin intermediul REISS Touch. În calitate de pionieri ai ideilor noi, proiectăm și producem sisteme de mobilier de birou de înaltă calitate pentru medii de lucru în care oamenii își pot dezvolta întregul potențial și își pot atinge obiectivele, atât la birou, cât și acasă.

Imagine: REISS

Imagine: REISS

În același timp, sustenabilitatea este o parte importantă a activităților noastre de afaceri. Angajamentul social al companiei în regiune și protecția și îngrijirea mediului nostru de viață și de lucru sunt aspecte importante ale filozofiei noastre corporative. Susținem școli și asociații din regiune, precum și proiecte de protejare a florei și faunei locale. Designul ecologic al produselor și utilizarea responsabilă a resurselor sunt prioritatea noastră cea mai mare. REISS este certificată conform DIN EN ISO 9001, DIN EN ISO 14001 și îndeplinește liniile directoare EMAS. Folosim produse din lemn cu emisii scăzute și materiale pe bază de lemn pentru mobilierul nostru de birou. Acestea poartă eticheta de mediu „Der Blaue Engel” sau sunt certificate OEKOTEX. Produsele REISS sunt testate GS și îndeplinesc criteriile Biroului pentru Calitate.

Imagine: REISS

Imagine: REISS

Compania REISS a fost fondată în Bad Liebenwerda în 1882 de Robert Reiss ca companie de comandă prin corespondență pentru consumabile de măsurare și ajutoare de birou și s-a dezvoltat într-unul dintre cei mai importanți furnizori de sisteme de mobilier de birou de înaltă calitate din Germania. REISS Büromöbel GmbH de astăzi are cca. 200 de angajați și produce la sediul companiei din Bad Liebenwerda din Brandenburg/Germania și la locul de producție, Fabrica 2 din Lausitz, districtul Bad Liebenwerda.


Descărcați produsele de la REISS prin pCon.catalog.

Distribuirea este permisă