Nou în comunitatea pCon: Seledue

Datele configurabile de la Seledue sunt acum disponibile pentru comunitatea pCon. Conectați-vă la pCon.login pentru a solicita datele OFML ale companiei.

Solicitați datele produsului Seledue prin pCon.login


Prezentare Seledue cu cuvintele proprii

Imagine: Seledue

Imagine: Seledue

Înființată în 1960, Seleform AG, specializată în distribuția de mobilier pentru mediul business dar și cel casnic, și-a făcut propria afacere cu scopul de a promova designul de înaltă calitate. Fiind partener general de lungă durată al Thonet GmbH, renumitul producător de scaune din Germania, și al producătorului olandez de mobilă tapițată Artifort, Seleform AG este responsabilă atât de vânzări și marketing în Elveția cât și de comerțul cu mobilă în sectorul designului.

Imagine: Seledue

Imagine: Seledue

În 1989, Heinz Ryffel a început o colaborare intensă cu designerul elvețian Kurt Thut și mai târziu cu fiul său Benjamin Thut. Acest lucru a dus la produse precum scaune, mese, ecrane fabricate în principal din aluminiu. Împreună cu designerii elvețieni Urs Esposito, Reto Kaufmann și Stefan Zwicky au fost lansate noi produse.

Imagine: Seledue

Imagine: Seledue

Heinz Ryffel, proprietarul Seleform AG, a decis să creeze o nouă etichetă care să includă creațiile designerilor elvețieni. Prin urmare, în 1993, Seledue a fost înregistrată ca un nou nume de marcă. Seleform AG produce produse de marcă pe care le vinde în toată lumea. 

Imagine: Seledue

Imagine: Seledue

În dezvoltarea de obiecte simple şi utile în viaţa de zi cu zi este important pentru noi să urmăm gânduri clare, simple și atemporale și să ne străduim să obținem un design optim și o calitate ridicată a produsului prin angajamentul nostru personal și material.


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al comunității pCon? Aflați aici cum să vă alăturați.

Distribuirea este permisă