Acum disponibile pentru comunitatea pCon: Soluțiile Vaghi cu accent pe scaune

Datele configurabile de la Vaghi sunt acum disponibile pentru comunitatea pCon. Conectați-vă la pCon.login pentru a solicita datele OFML ale companiei.

Solicitați datele produsului Vaghi prin pCon.login


Prezentare Vaghi cu cuvintele proprii

Imagine: Vaghi

Imagine: Vaghi

Vaghi a fost înființată în 1964 ca „Tappezzeria dei Fratelli Vaghi”, un magazin de tapițerie, iar datorită atitudinii antreprenoriale a fondatorilor săi și-a câștigat în scurt timp o poziție pe piața italiană și internațională, devenind o referință în scaunele de birou și comunitare.

Colaborarea Vaghi cu arhitecții a permis dezvoltarea, în ultimii cincizeci de ani, a unei serii de produse inovatoare – atât la nivel de design, cât și la nivel de ergonomie. În anii ’70, Vaghi a început colaborarea cu designeri precum Francesco Trabucco și Marcello Vecchi, Giuseppe Raimondi, Vittorio Prato și Alberto Dematteis.

Imagine: Vaghi

Imagine: Vaghi

Produse artizanale care întâlnesc tehnologia și durabilitatea

În conformitate cu cea mai bună tradiție italiană, artizanii Vaghi combină designul rafinat cu atenția la detalii și cea mai avansată cercetare tehnologică, pentru a maximiza satisfacția clienților. Odată cu transformarea continuă a mediului de lucru, noile concepte de smart office și co-working au făcut necesară dezvoltarea de noi categorii de produse. Vaghi a răspuns acestor provocări cu creativitate în design și expertiză în producție.

Vaghi caută mereu noi modalități de a prelungi durata de viață a produsului și de a reduce impactul asupra mediului, lucrează cu furnizorii pentru a se asigura că produsele au un impact cât mai scăzut posibil. Vaghi a adoptat standarde de operare stricte care se asigură că toți angajații lor se bucură de un loc de muncă sigur și sănătos.

Imagine: Vaghi

Imagine: Vaghi

Datele configurabile măresc calitatea serviciilor

Industria mobilei este o piață competitivă, iar producătorii trebuie să fie capabili să ofere cele mai bune servicii partenerilor și clienților lor – trebuie să aibă un nivel de servicii care să îndeplinească sau să depășească așteptările clienților. Vaghi investește în date configurabile pentru a-și ajuta partenerii să creeze experiențe superioare pentru clienți, crescând în același timp nivelul și calitatea serviciilor. Seria inițială de produse este acum disponibilă la cerere – veți găsi soluții de scaune pentru directori, pentru funcționarii operativi, pentru oaspeți și pentru sălile de așteptare.

Imagine: Vaghi

Imagine: Vaghi

Datele Vaghi permit schimbări rapide în designul și configurația soluțiilor propuse, inclusiv pentru produse modulare precum Mewa, un sistem dedicat așteptarii/întâlnirilor proiectat de Satyendra Pakhalé. Este un sistem ce cuprinde un singur scaun dublu, spătar și trei mese, care permite cinci configurații distincte care pot fi asamblate cu sau fără spătar. Din aceste cinci configurații, variații nesfârșite de dimensiune și formă liberă pot fi asamblate pentru diverse utilizări, permițând crearea unei varietăți de atmosfere pentru o gamă largă de spații.

Cu pCon, configurația acestui produs complex devine super simplă și intuitivă. Este posibil să creați rapid compoziții personalizate, să generați imediat o ofertă, să generați experiențe AR, să creați randări realiste și multe altele.


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al comunității pCon? Aflați aici cum să vă alăturați.

Distribuirea este permisă