Video: Noțiuni introductive despre planificatorul de camere 3D gratuit pCon.planner

Când vine vorba de software-ul de planificare a camerelor 3D, pCon.planner este foarte popular în industria de design interior. Interfața sa intuitivă cu utilizatorul și caracteristicile puternice îl fac ideal pentru designerii de interior, designerii de mobilier și planificatorii de camere din întreaga lume.

Cu toate acestea, primii pași cu un nou software pot fi uneori o provocare. Următorul videoclip cu rol de introducere este conceput pentru a vă ajuta să vă familiarizați rapid cu software-ul și să vă creați primele modele.

Vă vom arăta elementele de bază ale interfeței cu utilizatorul, cum să adăugați pereți, ferestre și uși și să planificați mobilier și accesorii în designul dvs. De asemenea, vă vom arăta cum să adăugați diferite materiale și texturi la plan, cum să vă jucați cu efectele de iluminare și să vizualizați camera din diferite perspective.

Ți-a plăcut videoclipul? Abonează-te la canalul nostru YouTube chiar acum și rămâi la curent cu noile tutoriale despre planificarea spațială, randare și vizualizare! De asemenea, nu ezita să te abonezi la blogul nostru pCOn (în subsol).

Distribuirea este permisă