Acum disponibil pentru comunitatea pCon: elemente de acustică de la SPÄH

Datele configurabile de la SPÄH sunt acum disponibile pentru comunitatea pCon. Conectați-vă la pCon.login pentru a solicita datele OFML ale companiei.

Solicitați datele produselor acustice de la SPÄH prin pCon.login


Prezentare SPÄH designed acoustic

Imagine: SPÄH designed acoustic

Imagine: SPÄH designed acoustic

Sunteți în căutarea unor soluții sustenabile de acustică arhitecturală care să se adapteze cerințelor și spațiilor individuale și să reducă doar sunetul, dar nu și așteptările în ceea ce privește designul și calitatea? Doriți să valorificați locurile de muncă moderne cu soluții acustice individuale, respectând în același timp liniile directoare precum ASR 3.7 și DIN 18041? Dacă răspunsul este da, SPÄH design acustic este exact locul potrivit.

Imagine: SPÄH designed acoustic

Imagine: SPÄH designed acoustic

Vă sprijinim în căutarea soluțiilor acustice adecvate: Cu absorbante acustice liber configurabile, care se remarcă prin formă și funcție și sunt fabricate exclusiv în Germania. Datorită producției noastre interne și propriei echipe de asamblare, producțiile suplimentare, flexibilitatea, personalizarea și fiabilitatea nu sunt provocări pentru noi – sunt ceva de la sine înțeles.

Imagine: SPÄH designed acoustic

Imagine: SPÄH designed acoustic

De asemenea, este un lucru firesc pentru noi: oferim contacte dedicate care însoțesc personal clienții de la contactul inițial până la acceptarea finală a proiectului și sunt întotdeauna direct la dispoziția dumneavoastră. Nu numai că sunt aproape pentru a vă oferi un sfat înțelept legat de preocupările dumneavoastră individuale, ci aduc cu ei și expertiza și experiența de lungă durată a Grupului SPÄH, care se mândrește cu peste 500 de angajați calificați.

Imagine: SPÄH designed acoustic

Imagine: SPÄH designed acoustic

Împreună vă putem ajuta să vă rezolvați problemele acustice specifice și să găsiți izolația fonică ideală pentru a vă satisface nevoile personale. Cu toate acestea, preferăm să convingem cu fapte în loc de cuvinte – și cu produse fonoabsorbante care nu numai că se laudă cu cea mai înaltă calitate și durabilitate, dar au și prețuri atractive. Vedeți singuri: aici sau la o programare personală la fața locului.

Imagine: SPÄH designed acoustic

Imagine: SPÄH designed acoustic

SPÄH design acoustic este membru SPÄH Group. Suntem o afacere de familie cu sediul central în sudul Germaniei. SPÄH a fost fondată în 1964 în Scheer. Suntem activi în domeniul acusticii de peste 15 ani. Împreună cu cei 18 colegi ai noștri, oferim serviciul complet pentru problema dumneavoastră acustică. Aceasta variază de la consiliere și planificare până la producție și instalarea profesională a soluțiilor acustice individuale. De asemenea, principalul nostru obiectiv se îndreaptă către durabilitate. Din acest motiv, materialul nostru acustic greenPET este realizat în principal din sticle PET reciclate. Pentru proiecte la scară mică și mare, am fi partenerul dvs. potrivit pentru soluții acustice individuale la scară mică și mare. Simțiși-vă liber să ne contactați.


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al comunității pCon? Aflați aici cum să vă alăturați.

Distribuirea este permisă