Adeyaka stabilește noi tendințe în Barcelona

Adeyaka este o echipă de profesioniști pasionați în design interior, cu peste 20 de ani de experiență pe piață. Biroul lor este situat pe Rambla Catalunya, chiar în centrul vibrantului oraș Barcelona.

Sunt o firmă de design specializată în crearea de proiecte unice și izbitoare vizual pentru spații de birouri care reflectă esența fiecărui client. De la concepție până la finalizare, lucrează îndeaproape cu clienții lor pentru a crea spații care nu sunt doar atractive din punct de vedere vizual, ci și funcționale, capabile să rețină talentul de top și să crească competitivitatea pe piață. Sute de organizații au încredere în Adeyaka pentru a-și aduce identitatea corporativă la viață într-un mod care le deosebește cu adevărat.

The Adeyaka team

Pentru a asigura un proces de proiectare fără probleme și fără întreruperi, ei atribuie un singur punct de contact fiecărui client care servește ca consilier și coordonator dedicat. De la evaluarea spațiului și dezvoltarea unui plan optim de design până la coordonarea echipei, Adeyaka adoptă o abordare holistică pentru a se asigura că fiecare proiect este finalizat la cele mai înalte standarde. Indiferent dacă clientul dorește să-și renoveze spațiul actual sau să creeze unul nou, Adeyaka are abilitățile și expertiza pentru a-și aduce viziunea la viață.

Adeyaka este noul distribuitor oficial al Vitra din Barcelona. Vitra are produse de mobilier distinctive. Unele dintre clasicele, cum ar fi cele ale lui Eames, Nelson sau Panton, au fost fabricate încă din anii 1950 și sunt expuse în muzeele de design din întreaga lume.

pCon este cheia unui proces de lucru de succes

Adeyaka se angajează să ofere clienților săi cel mai înalt nivel de servicii și calitate, iar unul dintre instrumentele cheie pe care le folosesc pentru a realiza acest lucru este pCon. Cu funcțiile sale puternice și interfața intuitivă, pCon.planner îi permite lui Adeyaka să proiecteze și să vizualizeze spații cu o precizie și eficiență incredibile. Folosind cea mai recentă tehnologie și software de design, Adeyaka este capabil să ofere clienților săi o experiență cu adevărat de top.

Potrivit lui Eduardo Arjonilla, arhitect de top la Adeyaka Bcn, „Uneltele digitale precum pCon.planner sunt absolut esențiale pentru succesul proiectelor noastre. Nu numai că ne permite să creăm cu ușurință vizualizări 3D uimitoare, dar oferă și o mulțime de date intuitive și configurabile de la furnizori de top de mobilier care ne ajută să lucrăm eficient și să minimizăm erorile. Pe scurt, pCon.planner este o parte esențială a fluxului nostru de lucru și ne-a ajutat să oferim clienților noștri rezultate de calitate superioară în mod repetat.”

Adeyakaba a folosit recent pCon.planner pentru a crea și a reda spațiul de birou de mai sus pentru o companie proeminentă de cosmetice din Barcelona. De la mobilierul elegant și modern până la atenția atentă la detalii, este clar că echipa de designeri talentați a lui Adeyakaba are un talent pentru a crea spații funcționale și atractive vizual, maximizând în același timp puterea pe care pCon o poate oferi.

Adeyakaba a folosit date configurabile de la următorii furnizori pentru a face procesul de planificare a spațiului și de generare a listei de articole foarte rapid și eficient:

Mese: Forma 5
Scaune: Forma 5
Dulapuri: Forma 5
Rafturi: USM

Eduardo încheie menționând „Ca instrument de design interior și comunicare în vânzări, pCon.planner este de neegalat prin funcționalitatea și ușurința sa de utilizare. Este cu adevărat o aplicație „tot în unul” care ne ajută la fiecare pas, de la schița inițială până la predarea finală. Fără îndoială, pCon.planner este cheia procesului nostru de lucru de succes.”

Nu faci parte încă din comunitatea pCon? Înregistrați-vă organizația astăzi pentru a obține acces la aplicații exclusive pCon și pentru a solicita date configurabile la peste 500 de producători de mobilă.

Distribuirea este permisă