Now în comunitatea pCon: Visplay

Datele configurabile de la Visplay GmbH sunt acum disponibile pentru comunitatea pCon. Conectați-vă la pCon.login pentru a solicita datele OFML ale companiei.

Solicitați datele produselor Visplay prin pCon.login


Imagine: Visplay

Imagine: Visplay

Visplay dezvoltă sisteme modulare care funcționează ca elemente cheie în amenajările interioare de mai bine de 85 de ani. Produsele noastre sunt flexibile, durabile și de înaltă eficiență. Reconfigurate cu ușurință pentru a se potrivi cerințelor și așteptărilor în schimbare, sistemele Visplay oferă versatilitatea necesară în spațiile dinamice. Datorită soluțiilor de electrificare încorporate, sistemele noastre facilitează utilizarea iluminatului și a tehnologiei digitale în întregul magazin de vânzare cu amănuntul.

Imagine: Visplay

Imagine: Visplay

Cu FOS, am lansat un sistem de birou mobil, electrificat la 230V. Poate fi configurat în structuri micro-arhitecturale care pot fi folosite pentru a defini scopul spațiilor de lucru în moduri foarte diferite. De la lucru în echipă, ateliere, întâlniri și prezentări până la spații de lucru dinamice și lucru individual concentrat.

FOS poate fi schimbat ușor și rapid în funcție de cerințele respective. Prin conectarea unităților individuale folosind rafturi sau blaturi, pot fi create structuri care modifică spațiu.

Imagine: Visplay

Imagine: Visplay

Pentru mai multe informații despre Visplay și sistemele noastre, vă rugăm să vizitați site-ul nostru web.


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al comunității pCon? Aflați aici cum să vă alăturați.

Distribuirea este permisă