Nou în comunitatea pCon și pCon.catalog: Alki

Luxul discret al mobilierului din lemn masiv de înaltă calitate de la Alki este acum disponibil pentru comunitatea pCon și pentru utilizatorii pCon.catalog. Pe lângă datele despre produse, Alki oferă utilizatorilor pCon imagini și informații suplimentare despre produse pentru a facilita procesul de consultanță și proiectare.

Solicitați acces la datele Alki prin pCon.login

Vedeți modelele 3d de la Alki în pCon.catalog


Prezentare Alki cu cuvintele proprii

Imagine: Alki

Imagine: Alki

Compania Alki si-a inceput drumul  în 1981 într-un mic sat din nordul Țării Bascilor, în Itsasu. Într-o perioadă cu dificultăți economice, un grup de cinci prieteni a fondat o mică fabrică de scaune pe care am numit-o Alki „care înseamnă scaun în bască”, cu scopul de a crea locuri de muncă într-o regiune slab industrializată. Statutul cooperativ a fost cel mai potrivit valorilor noastre, care sunt o parte esențială a existenței noastre de zi cu zi.

Cooperativa oferă un scop colectivului și creează relații semnificative atât în cadrul companiei, cât și cu clienții și partenerii săi fiind un reglator economic cat si cultural.

Imagine: Alki

Imagine: Alki

Combinând tehnicile artizanale și industriale, atelierul a reușit să-și mențină expertiza unică în lucrul cu lemn masiv. Astăzi, creațiile lui Alki oferă o interpretare contemporană a convivialității, caracterizată prin îndrăzneală și atașament emoțional. Proiectat și fabricat în Țara Bascilor.

Imagine: Alki

Imagine: Alki


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al comunității pCon? Aflați cum să vă alăturați.

Distribuirea este permisă