Gata de utilizare pentru comunitatea pCon: Nurt Home

Datele configurabile de la Nurt Home sunt acum disponibile pentru comunitatea pCon. Conectați-vă la pCon.login pentru a solicita datele OFML ale companiei.

Solicitați datele produselor Nurt prin pCon.login


Prezentare Nurt Home cu cuvintele proprii

Imagine: Nurt Home

Imagine: Nurt Home

Meticulozitate. Acesta este cel mai bun cuvânt pentru a descrie modul în care proiectăm și producem mobilierul și obiectele mici pentru casă. Elaborat în detalii. Armonios. Datorită tehnicilor de construcție și fabricație, acestea sunt durabile. Datorită materialelor nobile pe care le folosim produsele noastre îmbătrânesc cu grație.  Aceasta este ceea ce înseamnă atemporalitate pentru noi. Iar când creăm, ne gândim la relațiile dintre oameni și obiecte.

Imagine: Nurt Home

Imagine: Nurt Home

Compania Nurt a fost fondată în 2018 de designerul Maja Ganszyniec. A început ca un proiect personal, o explorare a rădăcinilor: materiale locale și meșteșuguri tradiționale. Întotdeauna aproape de natură, brandul s-a concentrat pe mobilier și accesorii pentru mediul casnic și piața locală.

În 2022, Nurt a câștigat un nou partener – Sebastian Kasper și, prin aceasta, noi posibilități de creștere. Compania va intra pe piața contractelor cu o nouă gamă de produse și își va duce sentimentul de familie în spațiul profesional. Combinația dintre energia creativă a mărcii și experiența multi-generațională a lui Sebastian Kasper definește un nou capitol captivant din istoria Nurt.

Imagine: Nurt Home

Imagine: Nurt Home

Vrem ca Nurt să influențeze interiorul într-un mod specific. Ne dorim să construiască un spațiu deschis și liniștit. De aceea alegem forme ușoare, o construcție deschisă și elemente care se joacă cu lumina.


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al comunității pCon? Aflați aici cum să vă alăturați.

Distribuirea este permisă