Nou disponibil pentru comunitatea pCon: Dynamobel

Datele configurabile de la Dynamobel sunt acum disponibile pentru comunitatea pCon. Conectați-vă la pCon.login pentru a solicita datele OFML ale companiei.

Solicitați datele produselor Dynamobel prin pCon.login


Prezentare Dynamobel cu cuvintele proprii

Imagine: Dynamobel

Imagine: Dynamobel

Dynamobel este un producător european de mobilier de birou, scaune și pereți despărțitori. O companie dedicată, inovatoare, care nu încetează să se gândească la modalități de a crea dincolo de limitele obișnuite. O sumă de valori care origine stau la baza unei afaceri de familie înfloritoare.

Afacerea noastră se concentrează pe relații de afaceri bazate pe o colaborare activă în fiecare proiect pe care îl întreprindem. Satisfacția clienților este o caracteristică constantă a muncii noastre. Clienții își stabilesc obiectivele și orientează munca acestei companii spaniole.

Dynamobel se angajează să adopte soluții verzi, eficiente și ciclabile, în conformitate cu criteriile economiei circulare. Un exemplu în acest sens sunt diferitele certificări pe care le-am obținut de-a lungul anilor, inclusiv prima certificare Cradle2Cradle pentru un producător spaniol de mobilă, certificarea European LEVEL, certificarea sistemului de calitate ISO 9001, certificarea de mediu ISO 14001 și cea mai completă certificare pe securitatea si sanatatea în muncă ISO 45001.

Produsele pe care le furnizăm pot fi găsite în sediile și birourile celor mai mari companii internaționale. Banca și finanțele, comunicațiile, turismul, asigurările, educația și sănătatea sunt câteva dintre sectoarele de afaceri în care produsele noastre sunt cele mai prezente.

Peste 60 de ani de experiență în industrie, împreună cu contribuțiile creative pe care le primim de la designeri cunoscuți, ne permit să evoluăm continuu, oferind soluții personalizate și echilibrul perfect între design și funcționalitate.


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al comunității pCon? Aflați aici cum să vă alăturați.

Distribuirea este permisă