pCon.facts: actualizarea PREFERATĂ

O nouă versiune a aplicației de vânzări pCon.facts este acum disponibilă în Appstore.

Există configurații de produse care vă plac în mod deosebit sau pe care le utilizați frecvent în proiectele clienților? Vă place această configurație de produs, dar nu se potrivește sarcinii curente și doriți să o salvați pentru mai târziu?

Odată cu actualizarea, am adăugat o nouă zonă pentru configurațiile tale preferate în aplicația de vânzări: Îți place produsul pe care l-ai configurat? Apoi atingeți pur și simplu inima de deasupra previzualizării produsului pentru a-l trimite în zona „Preferate”, la care puteți ajunge prin pictograma inimii din partea de jos a aplicației. Aici, puteți accesa produsele marcate și le puteți adăuga la listele dvs. de articole.

Nu aveți pCon.facts instalat pe telefon?

Descoperiți pCon.facts și alte aplicații pCon.

» Aflați mai multe despre pCon.facts – catalog de produse 2.0

» Aflați mai multe despre pCon.box – planificatorul 3D inteligent

» Aflați mai multe despre pCon.scan – scanarea intuitivă a camerei cu LiDAR

 

Sunteți designer de interior, dealer specializat, profesionist de interior în vânzarea de mobilă? Apoi, utilizați toate avantajele pCon – acces la datele producătorului și informații extinse despre produse – și alăturați-vă comunității pCon rețelei B2B gratuite. Înregistrați-vă pentru pCon și solicitați să deveniți membru al comunității pCon.

Distribuirea este permisă