Nou în comunitatea pCon: Akupanel

Datele configurabile de la Akupanel sunt acum disponibile pentru comunitatea pCon. Conectați-vă la pCon.login pentru a solicita datele OFML ale companiei.

Solicitați datele produselor Akupanel prin pCon.login


Prezentare Akupanel cu cuvintele proprii

Imagine: Akupanel

Imagine: Akupane

Akupanel s-a născut din pasiunea pentru materialele frumoase, combinate cu aplicarea lor utilă. Echipa de la Akupanel are o experiență de succes în industria de design interior, iar din această experiență am început afacerea. Am observat de-a lungul anilor că tapeturile de perete servesc adesea unui singur scop. Frumos sau funcțional. Acesta a fost ceva ce am vrut să schimbăm.

De ani de zile am văzut că pictarea unui perete interior este modalitate cea mai populară de a adăuga cu ușurință atmosferă unei camere. În general, aceasta este o metodă foarte bună. Dar cu Akupanele noastre facem acest lucru mult mai bine. Pereții noștri din șipci din lemn Akupanel nu sunt doar frumoși din punct de vedere estetic, dar aduc literalmente o atmosferă caldă în casa dumneavoastră. Iar stratul de pâslă de calitate profesională asigură o acustică excelentă a încăperii. Deci, am atins două obiective dintr-o singura lovitură!

Imagine: Akupane

Imagine: Akupane

Orice am face, ne place să facem bine. Nu avem un sortiment mare de produse. Credem că trebuie să fii bun la ceea ce faci. De aceea suntem specializați doar în pereți acustici din șipci. Suntem aplecati asupra acestui proces de fabricație în fiecare zi pentru a livra un produs excepțional.

Încercăm să păstrăm un model de livrare cât mai  simplu. Ceea ce încercăm să facem cu aceasta este să menținem producția de Akupanels in-house, să ambalăm produsele noi înșine și apoi tot noi sa facem expedierea.

Imagine: Akupane

Imagine: Akupane


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al comunității pCon? Aflați aici cum să vă alăturați.

Distribuirea este permisă