Acum disponibil pentru comunitatea pCon: Arteck

Datele configurabile de la Arteck sunt acum disponibile pentru comunitatea pCon. Conectați-vă la pCon.login pentru a solicita datele OFML ale companiei.

Solicitați datele produselor Arteck prin pCon.login


Prezentare Arteck cu cuvintele proprii

Imagine: Arteck

Imagine: Arteck

Arteck este o afacere de familie care își pune know-how-ul în slujba provocărilor generate de clienți în ceea ce privește compartimentarea și calitatea acustică profesională.

Misiunea noastră este să creăm, alături de arhitecți, spații de locuit care să respecte bunăstarea tuturor și mediul înconjurător prin utilizarea fibrei rPET 100% reciclate și reciclabile. Compania se caracterizează prin grija pe care o avem pentru clienții noștri si din acest motiv proiectăm, creăm și fabricăm în atelierul nostru din Lyon, pereții despărțitori și soluții acustice personalizate și eco-responsabile pentru profesioniști.

Imagine: Arteck

Imagine: Arteck

Vă oferim 2 colecții complementare adaptate tuturor conceptelor arhitecturale:

  1. Colecția Art’Coustik oferă posibilități infinite pentru tăieturi personalizate din materialul nostru ecologic, fibră rPET compactă.
Imagine: Arteck

Imagine: Arteck

2. Colecția Sound este renumită pentru performanța sa acustică și pentru utilizarea fibrei rPET 100% reciclate și reciclabile.

 

Imagine: Arteck

Imagine: Arteck

Toate produsele noastre acustice sunt durabile, modulare și scalabile. Ne angajăm să reducem impactul asupra mediului și să folosim materiale ecologice (FSC, PEFC, etichetă ecologică și Oeko-Tex).

Valorile noastre de care suntem conștienți în fiecare zi sunt spirit de echipă, satisfacția clienților, încredere, inovație și bunăstare.

Echipa noastră ascultă sugestiile partenerilor noștri de retail și împreună cu arhitecții și acusticienii lucrează mână în mână cu ei pentru gasirea solutiei optime a spatiului, din punct de vedere functional si estetic.


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al comunității pCon? Aflați aici cum să vă alăturați.

Distribuirea este permisă