Disponibil pentru comunitatea pCon: delaoliva

Datele configurabile de la delaoliva sunt acum disponibile pentru comunitatea pCon. Conectați-vă la pCon.login pentru a solicita datele OFML ale companiei.

Solicitați datele produselor delaoliva prin pCon.login


Imagine: delaoliva

Imagine: delaoliva

delaoliva este o companie de familie situată în Madrid axată pe producția de scaune și mobilier de birou și comercializarea acestora încă din 1957.  Oferim o gamă largă și flexibilă de produse avangardiste pentru utilizare versatilă în spații noi de lucru atât publice cât și private.

Imagine: delaoliva

Imagine: delaoliva

delaoliva este o companie de referință pe piața mobilierului de birou, oferind produse cu design ergonomic bazate pe sănătatea și bunăstarea utilizatorului. Avand un raport optim calitate-preț susținut de un proces de producție internalizat si susținut de o capacitate mare de producție și de o echipa tehnica capabilă să dezvolte și să ofere soluții la nevoile clienților la cel mai mic cost economic și de mediu. Adaptarea contextului și flexibilitatea ofertei, combinate cu îmbunătățirile continue, stau la baza politicii companiei noastre, avizată de certificările sale.

Imagine: delaoliva

Imagine: delaoliva

Proiectarea de produse durabile și ergonomice pentru a îmbunătăți bunăstarea utilizatorului datorită scaunelor concepute de și pentru oameni este obiectivul numărul unu la delaoliva. Viabilitatea produsului este dictată de un design atemporal și de calitatea ce garantează durabilitatea acestuia. Aceste valori se identifică cu însuși sustenabilitatea mărcii: „calitate și design cu cele mai mici marje adăugate”. Avem propria noastră echipă de designeri și tehnicieni, promovând creativitatea și talentul din interior, sprijinind în același timp și colaborarea cu unii designeri externi de prestigiu.

Imagine: delaoliva

Imagine: delaoliva


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al comunității pCon? Aflați aici cum să vă alăturați.

Distribuirea este permisă