Acum disponibil în comunitatea pCon: Talky de Erich Keller AG

Datele configurabile de la Erich Keller AG sunt acum disponibile pentru comunitatea pCon. Conectați-vă la pCon.login pentru a solicita datele OFML ale companiei.

Solicitați datele produselor Talky prin pCon.login


Prezentare Erich Keller AG

Imagine: Erich Keller AG

Imagine: Erich Keller AG

Începând cu 1951, compania elvețiană Erich Keller AG reprezintă proiectarea, producția și asamblarea de mobilier și interioare inovatoare de înaltă calitate. Un accent special este pus pe dezvoltarea și implementarea unor stații de lucru avansate din punct de vedere tehnologic, cu răcire integrată. Echipa de peste 100 de angajați realizează proiecte în toată lumea, de la New York la Frankfurt sau Tokyo. Producția are loc pe mai mult de 9.000 m2 în Elveția.

Imagine: Erich Keller AG

Imagine: Erich Keller AG

General Talky: Este considerat o victorie dublă pentru birou. Talky oferă acel spațiu pentru lucruri noi. Este multifuncțional și flexibil. Un număr mare de îmbunătățiri – în interior și în exterior – fac din Talky o parte integrantă a spațiului de lucru, îmbogățind mediul de lucru agil de astăzi. Talky este chiar în mijlocul biroului open space, dar nu se impune. Talky este soluția optimă pentru apeluri telefonice și apeluri video ce nu trebuie să fie deranjante, pentru lucrul concentrat și pentru întâlniri în spațiu deschis. Talky poate fi viu colorat sau greu de observat in cameră,  în coordonare precisă cu designul dumneavoastră corporativ adaptându-se ușor tuturor cerințelor vizuale. Prin intermediul unui ecran tactil, iluminarea precum și ventilația pot fi adaptate preferințelor utilizatorului.

Imagine: Erich Keller AG

Imagine: Erich Keller AG

Talky S75: Mulțumită valorii sale de izolație acustică de primă clasă și ventilației cu zgomot redus, Talky S75 este perfect ca o cabină telefonică pentru apeluri telefonice netulburate în spațiu deschis, dar și ca refugiu pentru munca concentrată.

Imagine: Erich Keller AG

Imagine: Erich Keller AG

Talky S109: De unul singur sau împreună? Talky S109 oferă spațiu pentru ambele. Indiferent dacă este o sală de ședințe, un micro-birou sau un lounge elegant, fă-l cu ușurință ceea ce tu și echipa ta au nevoie. Experimentați un design curat care se potrivește oricărui birou, izolare fonică excelentă și calitate excelentă a aerului datorită ventilației puternice.

Imagine: Erich Keller AG

Imagine: Erich Keller AG

Talky M75: Talky M75 oferă spațiu pentru lucruri noi. Dimensiunile sale sunt adaptate la dimensiunile birourilor, iar interiorul poate fi echipat individual cu mobilier. Datorită izolației sale acustice de primă clasă și ventilației cu zgomot redus, Talky M75 este perfect ca refugiu în spațiu deschis.

Imagine: Erich Keller AG

Imagine: Erich Keller AG

Talky L75: Datorită valorii sale de izolație acustică de primă clasă și ventilației cu zgomot redus, Talky L75 este perfect ca sală de consiliu pentru întâlniri de echipă sau apeluri video. Dar și ca o zona de retragere pentru munca ce necesită maximă concentrare.


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al comunității pCon? Aflați aici cum să vă alăturați.

Distribuirea este permisă