Acum disponibil în pCon.catalog: Markant

O selecție largă de mobilier și obiecte de birou de la Markant, este acum disponibilă pentru descărcare în pCon.catalog. Citiți mai jos pentru a vedea cum se prezintă producătorul olandez.

Vezi produsele de la Markant în pCon.catalog


Prezentare Markant cu cuvintele proprii

Imagine: Markant

Imagine: Markant

Încă din 1948, Markant se recomandă ca un producător internațional de mobilă și designer de medii de lucru. Cu locații de producție în Țările de Jos și Malaezia și birouri de vânzări în Țările de Jos, Malaezia și Australia, Markant are combinația ideală între know-how-ul internațional și bunul simț olandez.

Implementăm ambii factori pentru a ne îndeplini misiunea: o muncă mai sănătoasă.

Cu mobilierul nostru, îi încurajăm pe angajații de birou să rămână sănătoși și în formă. Acesta este un principiu important în dezvoltarea mobilierului nostru. În plus, ne folosim designul pentru a face mobilierul și accesoriile atractive pentru mediul de lucru.

A sta mult jos aduce un deficit sănătății. Reduce calitatea vieții și crește riscul de deces prematur. Prin urmare, Markant stimulează lucrul dinamic cu produse speciale și sfaturi privind amenajarea biroului. Cu locurile noastre inovatoare, facilităm reducerea orelor de stat pe scaun și creșterea mișcării la locul de muncă. Mai bine pentru calitatea și durata vieții, creativitate și mai ales productivitate.


Descărcați modelele de la Markant prin pCon.catalog.

Distribuirea este permisă