Nou pe portalul pCon.catalog: Walkolution

O selecție deosebită de benzi de mers pentru birouri de la Walkolution GmbH este acum disponibilă pentru descărcare în pCon.catalog. Citiți mai jos pentru a vedea cum se prezintă producătorul german.

Vezi produsele de la Walkolution în pCon.catalog


Prezentare Walkolution cu cuvintele proprii

Imagine: Walkolution

Imagine: Walkolution

Walkolution GmbH este cel mai mare producător de benzi de mers manuale pentru birouri , cu sediul în Bavaria, Germania. Gama de produse include șase stații de lucru diferite, care permit clienților din peste 55 de țări să rămână activi în timp ce lucrează.

Produsele Walkolution sunt utilizate în birouri corporative, birouri de acasă, spații de lucru în comun, centre de reabilitare, facilități de fitness, școli și biblioteci. Produsele brevetate sunt realizate manual în Germania și au câștigat premiul iFDesign, premiul german pentru design, și multe alte premii. Compania a fost fondată în 2017 de Dr. Eric Söhngen și Frank Ackermann.

Imagine: Walkolution

Imagine: Walkolution

Știm cu toții că a sta în fața unui computer ore în șir prezintă riscuri pentru sănătate pe termen lung. Un birou în picioare vine cu propriul său set de probleme. Walkolution oferă o soluție inteligentă care revoluționează viața de zi cu zi la birou. Banda de mers silențioasă, alimentată doar de propria greutate și mușchii utilizatorului, integrează fără efort exercițiul în ziua de lucru. Diferitele benzi de alergare Walkolution pot fi amplasate cu ușurință sub o stație de lucru reglabilă pe înălțime sau sunt disponibile cu un birou integrat sau de sine stătător.

Imagine: Walkolution

Imagine: Walkolution

Statul pe scaun a devenit la fel de nociv ca și fumatul. Știința arată în mod clar că statul pe scaun nu numai că are consecințele binecunoscute ale durerilor de spate și ale creșterii în greutate, ci și crește dramatic riscul de boli grave precum cancerul, atacul de cord, accidentul vascular cerebral, depresia și demența. În ciuda dovezilor științifice copleșitoare cu privire la riscurile pentru sănătate de a sta prea mult pe scaun, nu a existat o soluție aplicabilă pentru această problemă evidentă.

Imagine: Walkolution

Imagine: Walkolution

Pentru a face lucrul în timpul mersului să funcționeze, sistemul Walkolution diferă de benzile de alergare consacrate în moduri cheie: funcționează complet fără electricitate, este silentios și este condus intuitiv de utilizator. De asemenea, se permite comutarea ușoară între mers, stând în picioare și înclinat. O colecție completă de birouri și mese de conferință completează gama.

Imagine: Walkolution

Imagine: Walkolution

Specialistul medical și fondatorul Walkolution, Dr. Eric Soehngen a decis să dezvolte această soluție pentru a contrabalansa efectele dăunătoare a statului prea mult pe scaun. Cu co-fondatorul Frank Ackermann și o echipă internațională în creștere, Walkolution scrie un nou capitol în istoria inovației germane. Soluțiile Walkolution sunt acum utilizate cu succes în peste 55 de țări.

Imagine: Walkolution

Imagine: Walkolution


Descărcați modelele de pe Walkolution prin pCon.catalog.

Distribuirea este permisă