Nou în comunitatea pCon: Knoll International

Datele configurabile de la Knoll International sunt acum disponibile pentru comunitatea pCon. Conectați-vă la pCon.login pentru a solicita datele OFML de la companie.

Solicitați datele produselor Knoll International prin pCon.login


Prezentare Knoll International

Image: Knoll International

Image: Knoll International

Fondată la New York în 1938, compania Knoll este recunoscută la nivel mondial ca lider în designul de mobilier rezidențial și de birou, cu un portofoliu de produse atemporale care continuă să inspire, să evolueze și să reziste.

Knoll are showroom-uri în Statele Unite și Canada, în orașe precum New York, Chicago, Washington DC, San Francisco, Los Angeles și Boston, și trei showroom-uri în Europa: Milano, Londra și Paris. Compania își urmărește obiectivul de a oferi design contemporan, inovație, excelență funcțională și calitate în întreaga lume, extinzându-se pe toate piețele printr-o rețea intensivă de dealeri selectați.

Image: Knoll International

Image: Knoll International

Unitățile de producție aplică cele mai avansate tehnologii, operate de personal specializat în procese specifice, cu un accent deosebit pe siguranță și ecologie. Toate inițiativele implementate și certificările obținute de Knoll confirmă angajamentul mărcii față de excelență și sustenabilitate. În 2021, Knoll a fuzionat cu Herman Miller, creând colectivul de mărci MillerKnoll. Knoll va continua să funcționeze ca un brand independent și își menține angajamentul de a oferi modele moderne inovatoare și dinamice, care rezolvă modurile în schimbare în care oamenii trăiesc și lucrează astăzi.


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al comunității pCon? Aflați aici cum să vă alăturați.

Distribuirea este permisă