Nou în comunitatea pCon: lento

Datele configurabile de la lento GmbH & Co. KG sunt acum disponibile pentru comunitatea pCon. Conectați-vă la pCon.login pentru a solicita datele OFML ale companiei.

Solicitați datele produselor prin pCon.login


Prezentare “lento” cu cuvintele proprii

Imagine: lento

Imagine: lento

Scaunul ne influențează ziua: o poziție dinamică ne ajută să obținem cât mai mult. Un scaun de birou de la lento aduce mișcare oamenilor. Și face asta acolo unde ziua de lucru este dominată de perioadele de inactivitate: la birou.

Administrat doar de de proprietar, lento a reușit de-a lungul anilor să se impună cu succes pe piața scaunelor de înaltă calitate pentru clienții industriali (B2B): cu modele versatile și o tehnologie proprie sensosit®, cu un pachet de servicii complet și un concept puternic de vânzări.

Fondată în 2005, această companie care militează pentru un program de birou activ și sănătos dezvoltă și produce în Germania scaune unice, performante și competitive, ca bază sănătoasă pentru o zi de înaltă performanță. Accentul gamei de produse se pune pe scaune ergonomice de birou, scaune și ajutoare pentru șezut și picioare. Ele sunt folosite oriunde companiile acordă importanță unui mediu de lucru sănătos: în birouri, dar și în zonele de producție sau ansamblare.

Gama include, de asemenea, tipuri de scaune care fac obiectul unor cerințe speciale, fie că este vorba despre conductivitate electrică în zonele de lucru ESD (descărcarea electrostatică), prevenirea infecțiilor sau capacități de încărcare peste medie de până la 200 kg.

Produsele lento sunt realizate la comandă. Exact conform cerințelor clienților și în conformitate cu bugetul. Este important pentru companie să dezvolte și să producă propriile produse exclusiv în Germania. Componentele individuale sunt realizate cu propriile instrumente la furnizorii locali; asamblarea finală are loc în uzina principală din Turingia. Astfel, rutele de transport sunt scurte, ceea ce economisește resurse și protejează mediul.

Imagine: lento

Imagine: lento

Pentru a asigura asistența clienților locali, lento vinde printr-o rețea de parteneri pregătiți și excelenți în domeniul furnizării de birouri în toată Germania.


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al comunității pCon? Aflați aici cum să vă alăturați.

Distribuirea este permisă