Nou în comunitatea pCon: Ismobel

Datele configurabile de la Ismobel sunt acum disponibile pentru comunitatea pCon. Conectați-vă la pCon.login pentru a solicita datele OFML de la companie.

Solicitați datele produselor Ismobel prin pCon.login


Prezentare Ismobel cu cuvintele proprii

Imagine: Ismobel

Imagine: Ismobel

Fondat în 4 decembrie 1981 la Logroño (La Rioja) de José María Martínez Albania, ISMOBEL GROUP a fost întotdeauna o afacere de familie, caracterizată printr-un produs 100% spaniol și prin utilizarea exclusivă a componentelor europene. Astăzi Jose Mª, Diego și Marta, copiii fondatorului, sunt cei care, cu aceeași dragoste și dăruire, au grijă și gestionează grupul nostru și mărcile noastre de referință: ISMOBEL și JDM SILLERÍA.

Imagine: Ismobel

Imagine: Ismobel

Prima noastră fabrică a ocupat o suprafață de 300 m2, crescând la 2.000 m2 când compania a fost nevoită să se mute într-o nouă locație. În prezent se află în zona industrială La Portalada II, cu o suprafață totală de 25.000 m2 și peste 50 de persoane care lucrează. Avem îmbunătățiri mari în tehnologie și calitate pentru a continua să oferim excelență totală în produsele noastre.

Iată câțiva pași ce caracterizează procesul nostru de fabricație:

  1. PROIECTAREA: Folosim designul ca axa a tuturor proiectelor noastre.
  2. INOVAȚIE + DEZVOLTARE: Reinvestim până la 6% din cifra de afaceri în cercetare și dezvoltare.
  3. PROCESUL DE FABRICAȚIE: Avem peste 25.000 m2 pentru producție și depozitare. Toate acestea cu cele mai noi tehnologii din sector. De asemenea, avem propriile noastre depozite în toate zonele Spaniei.
  4. MEDIU INCONJURATOR: Avem o politică de sustenabilitate prin care generăm energie curată și evităm contaminarea pentru cea mai mare parte a producției noastre.
  5. INTERNAȚIONALIZAREA: De la începuturile noastre suntem conștienți că trebuie să ne extindem vânzările în întreaga lume. În prezent vindem în peste 25 de țări și continuăm să creștem și să învățăm în fiecare zi.

Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al comunității pCon? Aflați aici cum să vă alăturați.

Distribuirea este permisă