Nou în comunitatea pCon: brandul Martela

Datele configurabile de la Martela Oyj sunt acum disponibile pentru comunitatea pCon. Conectați-vă la pCon.login pentru a solicita datele OFML ale companiei.

Solicitați aici datele Martela


Image: Martela

Imagine: Martela

Martela este o afacere de familie din Finlanda fondată în 1945. Proiectăm și fabricăm medii de lucru și de studiu în care diferite tipuri de spații susțin moduri individuale de lucru și de învățare. Credem că un spațiu care inspiră mărește bucuria muncii, confortul, bunăstarea și productivitatea. De-a lungul existenței noastre, am trecut prin transformarea de la a fi un producător obișnuit de mobilă la a deveni partener pentru dezvoltarea locurilor de muncă și a mediilor de studiu.

Imagine: Martela

Imagine: Martela

Gama noastră de produse și servicii acoperă întregul ciclu de viață al sediului unui client, de la definirea nevoilor până la optimizare în timpul utilizării. Scopul nostru este de a oferi clienților noștri cea mai bună calitate și servicii din industrie. Spațiile de lucru și mediile de studiu proiectate de Martela vor rămâne proaspete și funcționale pentru mulți ani de acum înainte.

La Martela lucrăm pentru ca zilele de Luni să fie mereu fericite. Pentru noi, este important ca oamenii să găsească bucurie în munca lor. A aduce bucurie la locul de muncă este, de asemenea, punctul de plecare pentru procesul nostru de proiectare. Proiectăm și producem locuri de muncă și medii de studiu inspiratoare în care chiar și ziua de Luni este o bucurie.

Scopul designului nostru este de a găsi răspunsuri la nevoile latente și viitoare ale organizațiilor. Studiem în mod constant mediile de lucru și dezvoltarea acestora. Ceea ce ar putea avea nevoie o organizație astăzi ar putea fi inutil mâine.

Martela urmează principiul Waste Nothing în toate operațiunile sale și, astfel, se străduiește să minimizeze impactul asupra mediului. Mediul, responsabilitatea și alegerile durabile sunt în centrul a ceea ce facem. Perspectiva noastră se extinde până la o generație, nu doar la un trimestru. Produsele noastre durabile și atemporale sunt construite pentru a rezista de la utilizator la utilizator.


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al comunității pCon? Aflați aici cum să vă alăturați.

Distribuirea este permisă