Cum să copiați articole din pCon.planner în pCon.basket

Lucrați la proiecte de interior cu planificatorul de camere 3D pCon.planner și creați oferte cu pCon.basket? Cu noua funcționalitate pentru copierea și inserarea ușoară a articolelor din pCon.planner în pCon.basket, acum puteți transfera articole din programul de planificare a camerei în instrumentul de cotație în câteva secunde.

Articolele din pCon.planner (din versiunea 8.8) pot fi lipite direct în lista dvs. de articole în format OBX. Pentru a face acest lucru, selectați articolele din pCon.planner. Prin Copiere > Lista articole sau Ctrl + B, articolele sunt copiate din pCon.planner în clipboard. Când vă aflați în pCon.basket, utilizați pur și simplu combinația de taste Ctrl + V și articolele copiate vor fi adăugate la lista de articole a proiectului dvs. curent.

Vă interesează să utilizați pCon.basket?

pCon.basket PRO și CE funcționează cu contul tău pCon. Aruncă o privire la pCon-solutions.com/basket pentru mai multe informații și pentru a testa pCon.basket PRO timp de 30 de zile gratuit.

Abonați-vă la blogul pCon (în subsol) pentru a fi notificat prin e-mail despre știrile despre pCon.basket, alte aplicații pCon și comunitatea pCon.

Distribuirea este permisă